Vardagsrumsprojekt

Söndag igen.....
Idag fick vi ställa väckarklockan och stiga upp tidigt. 8.30 skulle vi köra till Bromölla eftersom Ellen skulle spela match. En match blev till två. Wä F-00 har två lag med i serien och det andra laget var ont om folk idag så Ellen fick hoppa in och spela dubbelmatch. Snacka om trött tjej i bilen hem. Inte konstigt att hon tog sig en power-nap.

Vi hann med en fika hos pappa & Ingrid innan vi äntligen hämtade hem soffan. Blev kanonbra när den tillslut kom på plats :-)
Har kollat på några olika mattor men kommit fram till att antingen är de snygga eller sköna. Varför kan man inte hitta en matta som innehar båda egenskaperna? Soffbordet vi kollat ut var slutsålt och det tar minst en månad om de ska beställa hem ett nytt. Blev tveksam och kom fram till att vi nog skulle kolla runt lite till innan vi beställde hem ett.

Insåg idag att vi inte ens är halvfärdiga med detta vardagsrumsprojekt......
Nu ska TV:n flyttas från en vägg till en annan. Det ska dras nya ledningar och kopplingar och sen måste vi komma på hur vi ska lösa förvaringen av DVD-spelare, Boxer, Wii- och PS 2-consoller. Sen ska vi måla om en vägg och ev. måste även taket målas om (har vi nu kommit på....)
Blir trött.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0