Hur lyckas vi?!

OK... trötta från topp till tå och fullastade med väskor och shoppingkassar skulle vi sedan ta oss till vårt boende. Vi hade bokat ett vandrarhem i Kungsbacka och skulle alltså ta pendeltåget dit.
Vid denna tidpunktyen var det ganska mörkt ute och vi var alla ganska trötta.

Funkade bra med tåget och sedan hoppade vi av mitt i ödemarken (kändes det som).
Vi hade fått en vägbeskrivning om att vi skulle gå under en tunnel och sedan följa vägen. Det visade sig vara en sån där typisk "överfalls-tunnel" *hahaha*, ja, ni märker ju att fantasin den skenade iväg då man var så där trött och fnissig. Både två lät fantasin skena iväg och tillslut trodde vi båda att det skulle hoppa fram MINST en uteliggare från de mörka skuggorna!
Att springa med all packning, kassar och barnvagn var helt uteslutet och vi valde därför att ringa till vandrarhemmets ägarinna. Hon guidade oss den sträcka vi skulle gå och även om det i dagsljus inte var så långt så kändes det som att vi gick flera km i mörkret.

Fnittrande så konstaterade vi att cykelvägen helt plötsligt tog slut och vi förväntades gå längs en landsväg där bilarna susade förbi i HÖG hastighet. Vem hade tänkt på reflexer?! Vi promenerade alltså där i väggrenen och varenda gång det kom en bil så kastade vi oss ner i diket bland högt gräs och vattenpölar. Helt crazy och galet!!! Samtidigt så himla komiskt för om det skulle vara några som hamnade i denna situation så var det just precis vi två! Jag blev alltså inte direkt förvånad ;-)

Vandrarhemmet får i alla fall högt betyg! Supermysigt och personligt även om både jag och Caroline vid detta laget börjat skrämma upp varandra (bara för att provocera) och gav varandra små hintar om att det kanske spökade där. Vandrarhemmet hade för längesedan varit ett fängelse för vanartade flickor. Alltså... hur stor är sannolikheten att just vi två skulle hamna just här på ett sådant ställe med en sådan historia?! *hahaha*

När prinsen hade somnat så satt vi i myskläder och åt sushi och drack vin och bara fnittrade åt allt som vi hamnar mitt i :-)
Hur lyckas vi?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0