Hos frisören

Lördag morgon brukar innebära tennisträning men imorse byttes tennisracketen ut mot saxar och frisörstolar - det var dags för barnen att bli friserade!
Erik har aldrig varit speciellt förtjust över detta men idag skojade han med frisören och var på allmänt bra humör :-)    
När de klipper sig anser de också att det hör till att få färg i håret.... *suck* .... så även idag! Ellen blev först flätad och sedan sprayad i både rött och lila med massor av glitter som pricken över i:et. När det sedan var Eriks tur fick han en orange och en grön fladdermus i huvudet... efter detta skulle vi gå lite på stan - snacka om att barnen syntes! Lite färg i håret och man kan skippa alla reflexvästar - de syntes på långt håll!





Hem och byta om och sedan iväg på hundrunda med Tina och Chattis.


En glad hund...


Frasse på språng...

Nu sitter man här hemma och är skittrött och vill helst bara lägga sig i soffan - men - den är upptagen - av Martin! Han var på personalfest igår kväll och idag skyller han på tandvärk och förkylning som anledning till att han är lite seg och hängig - tror vi på det - NOT!!! Bättre kan du väl Martin?! Till och med jag kan komma på bättre och mer trovärdiga ursäkter... ;-)

Har suttit och planerat julklappar och nu är det bara att sticka iväg och köpa dem.... men vem orkar? Inte jag just nu i alla fall! Orkar jag sätta upp adventsljusstakarna då? - nej, inte just nu.... plugga till ringsekreterarkursen på tisdag då? - nej, inte just nu..... göra allt jobb till skolan som jag måste hinna med i helgen då? - nej, inte just nu.... göra glasyr till barnens pepparkakor som de bakade i går då? - nej, inte just nu....
Usch vad jag är lat....!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0