Älskling, vill du låna min reflexväst?

Nu har jag och "min" dator varit hemma hos Tina :-)
Meningen var att jag skulle vara där som support när hon skulle göra sitt PIM (data-arbete) men jag vet ärligt talat inte om jag var så mycket support... Det var längesedan jag jobbade med det där och mycket har hunnit sippra ut från mitt minne. Men man kunde ju alltid försöka komma med lite peppande och käcka kommentarer typ "-Braaa Tina!" eller "- Jättebra Tina!" eller möjligtvis "-Vad duktig du är!"  :-)

I kväll ska jag och barnen åka hem till pappa & Ingrid för att basta - det är så nära SPA vi kommer i den här familjen - möjligtvis kan vi fylla badkaret med badskum också...:-)



Martin packar väskan och ska snart åka iväg på aktiemöte. Tja, det låter mer seriöst än vad jag tror att det egentligen är. Förutom lite snack om aktier så käkar de middag och gör något aktivt tillsammans.
Idag ska de ut i skogen på nattorientering - men eftersom vi vill ha hem våra män i någorlunda tid så börjar de orienteringen så fort det blivit mörkt.
Utrustade med pannlampa och karta ger de sig in i skogen..... och sen får vi se om de kommer ut igen...! *skratt*
Jag föreslog för Martin att han kunde låna min reflexväst men jag fick en fnysning tillbaka som svar - hur ska man tolka det? Han vägrar också att ha med sin mobil ut i skogen - tar det bort macho-grejen, eller?



Vi får väl se när han dyker upp i natt... :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0