Nya brillor på gång

My good!!! Vilken dag!
Jag gillar ju iofs att ha många bollar i luften och ett tajt schema men idag var det på gränsen faktiskt.
Från det ena stället till det andra och ingen paus......
Man känner att man lever i alla fall :-)

Har hunnit med en synundersökning också och tagit hem  några olika bågar för att "känna efter" om någon av dem är mina framtida glasögon. Tänkte att jag skulle byta stil den här gången (har haft mina andra i 4 år nu) och eftersom de är rektangulära så ville jag byta form. Nu blir det lite mer åt det runda hållet vilket fick Martin att sucka och skaka på huvudet *hrrmm*.

Sen är det ju faktiskt en vanesak också. Efter ett tag har både en själv och omgivningen vant sig - huvudsaken är väl ändå att man trivs! :-)

Sen var det det här med tjockleken.... *suck*
För visst spelar det roll!!! Kom inte och säg något annat!
Mina glasögon tillverkas i specialbeställt glas eftersom de annars hade varit tjocka som... ja, jag vet inte vad. Jag kan höra att både Anders (lillebror) och Johan (lillkusinen) sitter och asgarvar just nu.... :-P

Exempel på Martins kommentarer när jag provade bågarna:

"- För mycket 80-tal."
"- Du ser ut som en vänsterpartist."

Hur ser en vänsterpartist ut?!?!


Spänningshuvudvärken är kvar

Det där med att klippa mina långa ögonfransar hjälpte inte ett skit mot min spänningshuvudvärk. Jag har den här förbannade huvudvärken varje dag och jag håller på att bli galen!
Igår ringde jag och bokade en tid för synundersökning. Ska dit imorgon och se om det kan vara min syn som försämrats så pass att jag fått den här hemska värken.

Borde nog kolla upp min arbetsställning för nu har jag även blivit stel och spänd i nacken. Hade älskat att få lite massage! Man borde kanske boka tid?

Äntligen!

Har länge velat ha en sådan här....... :-)

Vad sägs om 10 kr? Ibland fyndar man! :-)


Svart tand

Vid middagsbordet ikväll berättar Erik att han nog snart kommer att tappa sin ena framtand. Visserligen har den varit lite lös ett tag men inte i närheten av att trilla ut så när han sa det så tittade vi andra på varandra med ett leende.
Jag lovade att jag skulle känna på den och när han gapar så upptäcker jag att tanden nu inte längre bländar med sin vita färg (som mjölktänder så ofta gör) utan nu har skiftat i färg och går mer mot det mörka hållet.

Erik berättade häromdagen (sorgligt men jag kan inte komma ihåg vilken dag det var för jag lyssnade nog bara med ett halvt öra :-(  ) att han trillat på skolgården och slagit i hakan så att tänderna slagit i varandra. Jag tänkte inte så mycket på det då men nu tog han upp det igen. Han berättade att det hade börjat blöda. Inte konstigt att tanden blivit betydligt lösare nu :-S

Jaja, tanden ska ju ändå ut.


Stor dag

Idag var det en stor dag.
Ellen har tagit hål i öronen! :-)
I lördags beställde vi tid på Skägg o lockar och idag var det alltså dags. Jag mötte upp henne i stan efter jobbet och vi gick till salongen. Vi var informerade om att det var en kille som skulle ta hålen. När vi stiger in står det två tjejer där varav den ena säger att det är hon som ska ta hålen.
OK, då har det väl blivit ändring, tänkte jag.

Vi gick upp och satte oss och tjejen kommer efter. När vi sitter där och hon börjar informera så upptäcker jag att hon är ganska bredaxlad och har noll bröst...... shit - det är en kille!!! Det hade alltså inte blivit någon ändring - det var en kille! Hur i hundan kan man vara så lik en tjej?! Mascara, tajta kläder och en feminin röst hjälpte ju så klart till att förvilla. Om han nu ville likna motsatta könet så måste jag ge honom en guldstjärna för det - han har lyckats! :-)

Trevligare människa får man nog leta efter. Det var nästan så att jag själv ville sätta mig i stolen och ta några hål. Mysig kille/tjej det där :-)

Ellen hade blivit emlad så hon tyckte inte det kändes ett dugg.
Hon blev verkligen jättefin i sina örhängen :-)





*fin*


En ny vintergarderob

Idag blev det en riktig söndagsmiddag. Martin har ägnat en stor del av eftermiddagen åt att göra en av mina favorit-köttgrytor :-)
Nu har middagsgästerna åkt hem och Martin har tagit sina snickargrejer och åkt iväg för att snickra. Han har nu påbörjat sitt nästa projekt - en kaninbur till Viggo som ska bli en både inomhus- och utomhusvariant. Ska bli mycket spännande att se resultatet när det är klart.

Erik undrade innan vad hans nästa snickarprojekt skulle bli. Jag hade då precis pratat om shopping och att jag var sugen på en ny vintergarderob..... ;-)
Erik säger då:

"- Ska ditt nästa projekt bli att snickra en ny vintergarderob till mamma?"

*hahaha* :-) Sötnos!

Söndag

Jaha då var det söndag igen. Vi har varit i Bromölla och hejat på Ellen och hennes lag när de spelade match. Jag och Basti hittade en kanonbra slinga där han kunde få rasta loss rejält. Lite sugen var han på att ta ett dopp i Ivösjön men jag hann stoppa honom innan han dök i från bryggan. Lagom efter rundan hade tjejerna värmt upp och domaren blåste i pipan.
Blev förlust med 1-2 efter en tuff och jämn match. Ellen sträckte sig på baksidan av låret och var lite ledsen ett tag men kastade sig in i matchen igen efter att ha fått lite massage och kramar.

Eftermiddagen har ägnats åt läxläsning och kvalitetstid med barnen. Söndagarna är ju vår läxdag och de t känns bra för oss alla. Barnen är nöjda eftersom de hinner med det mesta. Under vardagarna är både de och jag trötta och det blir inget bra att göra läxorna då.
Måste säga att jag tycker att Ellen utvecklats mycket inom matematiken och kan redogöra och förklara hur hon tänkte när hon löst ett problem. För Eriks del så går det framåt i racerfart med hans läsutveckling. Grabben läser jättebra nu och det är kul eftersom han själv märker resultat :-)

Nu kom våra gäster..... Lotta, Ola och Wilda :-)

Bus-Erik

I tisdags var det föräldramöte i Eriks klass och eftersom Martin gick när det var Ellens föräldramöte så ville jag gå nu. Jag känner att jag tappat ganska mycket kontakt och inblick i barnens skola nu när jag jobbar mer och längre. Inget jag önskar så därför får man ta de små möjligheterna när de dyker upp för att få den där informationen.

Det var ett trevligt möte och jag blev heller inte vidare förvånad när jag förstår att vår som är en av de som är "glad för att prata". Jo.... det är väl kul att han gillar att prata och inte är osäker i den rollen men samtidigt vill man ju inte att han ska ta så mycket plats att andra får stå tillbaka pga det. Vi har pratat så många gånger om att han måste räcka upp handen och inte prata rakt ut. Ibland tror jag att han tar in det genom ena örat och sen far det ut lika fort genom andra örat *suck*
Att han sen dessutom varit inblandat i annat bus gjorde ju inte saken bättre..... kan säga att det nog var tur att han sov när jag kom hem.


Heldag med Alfred

Idag har vi haft Alfred hos oss och han fick först hänga med och titta på när Erik spelade Gärdscupen. Det blev iofs två förluster men absolut inga sura miner - härligt! Alfred har varit på strålande humör hela dagen och är så förnuftig i sitt resonemang.

Ellen var taggad och ville åka in till stan för att ta hål i öronen. Hon fick ju den del örhängen av sina klasskamrater och har länge pratat om det men det har inte blivit av. Det är inte pga oss utan snarare för att hon varit rädd för att det ska göra ont. Nu hade hon i all fall bestämt sig! Jag har ringt och bokat tid så på tisdag kl. 17 smäller det :-)

Innan vi lämnade Alfred körde vi inom pappa & Ingrid och det blev glassfrosseri på altanen.

Personalfest

I går var det personalfest och tanken var egentligen att jag skulle jobba ganska länge och sedan gå direkt till festen. På eftermiddagen upptäckte jag dock att jag nog varit ganska effektiv (+ att det varit väldigt lugnt på jobbet så jag hunnit med det jag "skulle") så därför bestämde jag att jag istället skulle ta tidig fredag och umgås med mina barn - kvalitetstid! ♥

En supertrevlig fest med många skratt och goda drinkar. Önskar att jag tagit reda på sista drinkens namn. Jordgubbs-slush med rom...... *mumma* :-)
Hann även med en Kaffe Karlsson som fick mig att drömma om after ski och rosiga kinder efter en heldag i slalombacken :-)

Martin agerade taxi och fick med sig en smockfull bil hem där vi dumpade glada pedagoger åt både höger och vänster ;-)

Jag klippte mina fransar

Känns som om detta har blivit en helg-blogg och så vill ju inte att det ska vara egentligen. Får försöka ta tag i det där..... Veckorna går i racerfart och vips så är det helg igen. Jag hinner inte alls stanna upp för det är fullt med aktiviteter och inplanerade saker som tar all tid.
Skärpning Pernilla!

Den här veckan har präglats av världens spänningshuvudvärk. Sitter som ett stålband framme i pannan och i förrgår höll jag på att bli galen på det och var halvt desperat. Jag har inbillat mig att det är mina nya långa fransar som orsakar det eftersom jag tror att jag spänner och anstränger mig mer för att se. Inte för att de fladdrar så där otroligt mycket men man kan se sina fransar lite och det har jag aldrig tidigare gjort. Dessutom har de tagit i glasögonen varendagång jag blinkat vilket varit mega-irriterande.

I förrgår slog det alltså över på mig och jag blev lite hysterisk över dessa fransar. Försökte dra i dem men de sitter verkligen som berg!
Tillslut gjorde jag något drastiskt - jag tog saxen och klippte fransarna!!!
Nu rör de inte längre vid glasögonen och det irriterar inte längre. Huvudvärken finns dock fortfarande kvar så frågan är ju om det verkligen var de som var boven i dramat *hehe*

Något klokhuvud påpekade att det nog snarare var att jag satt mycket mer vid datorn nuförtiden (på jobbet) och min arbetsställning är väl inte den bästa. Jag måste se väldigt rolig ut eftersom jag sitter halvt inne i skärmen. Borde kanske göra en synundersökning?

Martin han bara suckar över mig och tycker jag är en pajas som först lägger så mycket pengar på att förlänga fransarna och sen klipper av dem. Nja, jag har nog fransar för ca 400 kr kvar i alla fall..... för såååå mycket klippte jag väl ändå inte av ;-) *hahaha*

Kalas i skogen

Idag har Ellen haft kalas (undrar hur länge det är godkänt av henne att kalla det kalas?) för sina klasskamrater. Tur med vädret och ett härligt gäng barn - ja, det kan ju inte bli annat än toppen! Måste säga att timingen var perfekt och det hela flöt på bra. Hjälp av Lotta & Ola är ju heller aldrig fel och lilla Wilda gjorde så klart succé.
Det blev utmaningar i skogen och korvgrillning. Tror att alla var nöjda efter två timmar.

En timme efter kalasets slut så var det samling på idrottsplatsen då Ellens lag skulle spela match. Idag blev det vinst med 3-1. HEJA WÄ!!!

Röstat har vi också hunnit med idag och nu vankas det enkel söndagsmat - pannkakor var det beställt :-)

Tick tack tick tack ...

.... shit vad tiden går!
En summering av de senaste dagarna:

I torsdags var jag verkligen hur trött som helst men i kalendern var det inplanerat bowling och middag eftersom det var avtackning av en person i ledningsgruppen. Hemma från jobbet vid 17.10 och 17.30 skulle vi hämta upp en person som skulle åka med mig och Jossan från Öllsjö. Tight schema ! *pust*
Roligt och trevligt var det i alla fall! Alltid kul att bowla - varför gör man inte det oftare?

I fredags hade jag bestämt mig för att sluta tidigt eftersom jag jobbat som en blådåre de senaste veckorna. Kroppen har dessutom börjat signalera att jag nog inte kommer att fixa att köra samma tempo hela tiden. Det blev fika hemma hos Malin och dit kom ju också resten av "ligan" - Jessica, Sofie och Caroline. Kvalitetstid!!! ♥

På kvällen körde hela familjen upp till Bockeboda (mer exakt scoutstugan Spånkull) för att reka inför Ellens 10-års firande med klasskamraterna. Jag hade aldrig varit där förut och för att kunna organisera lite aktiviteter i skogen så krävdes det att vi visste hur terrängen såg ut.

Kvällen avslutades i soffan framför Idol :-)

I lördags steg jag och Erik upp tidigt för att åka på handbollsträning. Klockan 10 (när träningen slutade) var det snabbombyte till fotbollskläder för att sedan snabbt åka vidare till Ovesholm där han skulle spela Gärdscupen. Martin som är tränare var ju tvungen att vara där tidigare och därför fick vi lifta med Jossan och Thomas. Själv hoppade jag av i stan för att hinna uträtta diverse ärenden.

Ett av mina ärenden var nog något som skulle kunna gå under "vardagslyx" :-)
Jag har hört så himla mycket om ögonfransförlängning och funderat på det ett tag. Att sen Caroline på jobbet testat det och varit fullkomligt lyrisk över resultatet har säkert också påverkat mig. Som vanligt när jag börjat fundera över något så slutar det med att jag helt enkelt måste testa det. Om man inte testar så kan man aldrig veta och kan heller inte yttra sig om det. Sagt och gjort - jag bokade alltså en tid.
Över 2 timmar fick jag ligga och blunda medan denna supertrevliga tjej limmade frans för frans. Snacka om pilligt jobb!!! Att jag sen höll på att somna flera gånger vittnar ju om att det var en underbar avkoppling :-)
Resultatet då? Jodå - långa blev de! Min mardröm var ju att de skulle bli som på de där dockorna man hade när man var liten (ni vet de som kunde blunda). Tjocka, täta, jämnlånga - ungefär som en minisopborste!
Med facit i hand blev de jättebra. Jag är supernöjd efersom jag näst intill haft obefintliga ögonfransar i hela mitt liv (antagligen för att mina ögon är skapta så att de inte har några ögonlock).



Vad f_n är fettkuddar???

Idag ringde farbror fot-doktorn till mig på jobbet. Hade nästan glömt bort att jag hade en telefontid med honom idag.
Jag brukar ju vanligtvis gilla när folk är raka i sin kommunikation och man slipper gissa sig till vad de egntligen menar och tycker men den här doktorn var väldigt "rakt på sak".

"- Nä, det är bara att skära bort den!"

Ööhhh?! Vaddå skära bort? Vad är det han vill skära bort?

Det tog mig några sekunder innan jag hann fatta att han menade nerven som tydligen sitter inklämd någonstans i närheten av två av mina tår.

Kändes sådär smaskigt när han började förklara - i detalj - hur det här "lilla" ingreppet (OBS! lilla var i hans värld) skulle gå till.

1. Man är vaken , dvs man får bara lokalbedövning.
OK, det kan jag väl köpa eftersom det bara ska vara ett litet snitt. Känns ju ganska onödigt att söva hela mig för det. Måtte man få ta med sig något att sysselsätta sig med så att man kan distrahera sig själv. Fast det tar säkert inte så lång tid.

2. Man skär upp mellan tårna, drar ut nerven och klipper av helt enkelt.
OK, den här delen känns som den värsta. Bara jag pratar om det så blir jag svimmig i armarna (mitt första tecken på att jag snart kommer att känna mig yr och allmänt svimfärdig). Måtte de hitta nerven direkt och inte börja gräva runt där mellan mina små tår :-(
Buhuu.... :-(

3. Man syr igen och aktar fettkuddarna.......
Öööhhh? Ja, jag kan inte riktigt förklara det här. Vet inte ens vad fettkuddar är (borde kanske googla det?) men man skulle i alla fall akta dem så att fettet inte rann ut i sårkanterna. Detta låter bara såååå äckligt!!! :-(
(Jag som köpte havrekuddar idag till min yoghurt..... känns sådär gottigt nu....)

4. Jag ska gå med en specialsko i minst en vecka och vara stilla och vila.
Mhmm..... jag frågade hur den här "specialskon" såg ut. Han trodde kanske det var min fåfänga som ville veta men jag tänkte närmast på om det var slaskigt och fullt med snö utomhus. Han sa att det skulle funka även vintertid.
Han frågade vad jag jobbade med med tanke på om jag borde hålla mig hemma men vi kom fram till att om jag bara försökte hålla mig stilla på min stol så kunde det nog funka. Vi får väl se när vi är där.

5. Detta ska ske inom 3 månader men antagligen vid jul.
Kul jul.

6. Han ville kolla min hallux vallux också men där satte jag stopp! En sak i taget. Ska jag inte kunna gå överhuvudtaget? Nej, den får vänta!

7. Jag kommer att tappa känseln mellan tredje och fjärde tån.....
OK, detta känns som ett I-landsproblem. Hur ofta nyttjar jag känseln just där? Det är nog enbart när jag pillar bort ludd mellan tårna *hahaha* Tror jag kan överleva utan det. ;-)

8. 8 av 10 blir bra av den här lilla operationen.
Goda odds. Fast skulle inte förvåna mig om jag tillhör andra skaran. Men då har jag i alla fall provat det här :-)


All inclusive

Är alldeles ensam hemma eftersom de andra redan gett sig av till jobb och skola. Ska snart ta bussen men har en liten stund över.

Igår fyllde vår lilla snäcka 10 år! Fattar inte var tiden tagit vägen?! Ellen fick bestämma vad vi skulle äta till middag och hon valde då (inte särskilt överraskande) kinamat. Vi var och hämtade det efter jobbet och hade myspys här hemma ♥.

Hon tycker fortfarande att hon haft världens bästa födelsedag och är nog fortfarande lite i chock över sina otroligt fina och generösa presenter som hon fick.
Outstanding var nog ändå att hon ska få tillbringa en HEL VECKA tillsammans med Wilda. Om det så bara hade varit hemma i Rinkaby så hade det varit en toppenpresent för henne men lägg då även till all Inclusive!!! Ellen har verkligen hakat upp sig på det där med all Inclusive och jag har försökt berätta för henne att hon lever i ett "all Inclusive"-hem.

"- Men mamma! Om jag blir sugen på en glass så kan jag liksom bara gå och ta det på hotellet."

"- Mmm.... om du bara helt plötsligt blir sugen på en macka så kan du bara gå och ta det här i kylskåpet."

Kom inte och säg att vi inte har all Inclusive! ;-) *hahaha*

Ellen ska alltså till Kanarieöarna någon gång i början av nästa år.
Jag vill också!!!

Handboll

I lördags testade Erik på handboll. Vi har begränsat aktiviteterna till två stycken per barn (annars hade vi inte gjort annat än skjutsat barn hit och dit på diverse träningar).
Fotbollen ligger som nr 1 hos båda två men sen har Erik varit mer velig. Han har en lista på allt han vill testa och det i sig är väl positivt.
Han spelade pingis förra säsongen och var riktigt duktig på det men nu tog suget efter handbollen över. Första träningen var i lördags och det var ett positivt möte. Han vill fortsätta. :-)


Ellens kalas

Idag har vi firat Ellen här hemma med gäster och tårta (såklart) :-)
Hon fyller 10 år imorgon men det blev kalas redan ikväll. Imorgon bitti blir det frukost på sängen :-)

Att fylla 10 är stort! Som hon längtat!
Har gått här idag och försökt komma på vad jag själv önskade mig när jag fyllde 10 år. Kunde inte komma på det men tror att jag ska leta upp mina gamla dagböcker och se om jag kan hitta det.
Ellen har fått jättefina presenter och hon blev lika glad för allt :-)


Ny läsläxa

Onsdag. Min lämna- och hämtadag på fritids och skola.
Det gör att jag har press på mig att komma från jobbet i tid vilket är bra :-)

Har haft min lilla mysstund med Erik (läxläsningen) och jag måste faktiskt få skryta lite ...... han är så duktig på att läsa!
För en vecka sedan hade jag svårt att hålla suckarna inom mig då det visade sig att han tappat ganska mycket när det gällde hans läsning över sommaren. Han har ju inte direkt suttit med en bok i handen utan snarare sprungit med en fotboll framför sig. Däremot har han velat att vi skulle läsa för honom vilket är positivt!
Men det var precis som om det skulle väckas till liv igen. Det har gått bättre och bättre under hela veckan och idag hade han fått en ny läsläxa och det gick hur bra som helst! :-)
Han t.o.m. la sig till med olika röstlägen och inlevelse när han läste replikerna som fanns i boken *hihi*
Klart man är stolt! :-)

Kvalitetstid

Kvalitetstid.
Det ordet har fått en helt ny innebörd för mig - i alla fall när det gäller kvalitetstid med barnen.
Kvällstid är den tiden på dygnet då jag hinner prata och umgås med Ellen & Erik under vardagarna. Läxläsningen med dem blir till en mysstund och jag tror nästan att både jag och barnen ser fram emot att få göra läxan *hehe*


Kort arbetsdag?

Måndag igen......
Bestämde mig igår för att faktiskt "bara" jobba 8 timmar idag. Den regeln har varit svår att hålla hittills då tiden ofta försvinner iväg och man inte är hemma förrän ganska sent. Jag har inbillat mig att det kanske bara är nu i början det blir så men sakta har jag börjat inse att det nog är så det kommer att se ut såvida jag inte tar mig i kragen och faktiskt åker hem.
Idag hade jag bestämt med Tina och Mia att vi skulle ta en hundrunda kl. 17.30 vilket innebar att jag var tvungen att ta bussen vid 16-tiden. Kände mig inte klar med jobbet när jag gick men när jag väl satt på bussen så kändes det bra.

Idag blev det hundrunda i Horna eftersom vi sedan bestämt oss för att åka ner till brukshundsklubben för att spana in alla söta valpar som börjat på valpkurs.


Hunddag

Idag tog jag och Martin sovmorgon och lyckades ganska bra med det fastän Erik var här inne flera gånger och undrade när vi hade tänkt äta frukost (eftersom han själv var nära döden pga svält .... enligt honom själv *hrrmmm*)
Idag bestämde jag mig för att ha en riktig hunddag och göra allt det där som jag bara skjutit framför mig hela tiden.
Först blev det en hundrunda med Tina och Mia.
Vi råkade ut för ett scenario som jag önskar att jag hade kunnat spela upp för er - ni hade garanterat fått er ett gott skratt :-)

Det var nämligen så att jag helt plötsligt får syn på några människor snett framför oss som går på en grusväg. De skyms delvis av buskar så jag ser inte om de har hundar eller ej. Tittar mig reflexmässigt bakåt för att kolla av var alla våra hundar befinner sig och upptäcker då att alla är inom synhåll utom Basti. Hinner precis vända på huvudet igen när jag plötsligt hör hur dessa människor framför oss börjar skrika och hundar börjar skälla helt hysteriskt. En kvinna skriker något om att "fånga hundarna" och just då känns det som om jag blivit träffad av blixten!
Va fan???!!! Basti är där och är i slagsmål med deras hundar!!! Hur gick det till??? Hör på skallen att det är små hundar och samtidigt som jag springer ditåt och skriker:

"- BASTI HIT!!!"

så hinner jag också tänka att detta är helt osannolikt. Basti har aldrig sprungit fram till andra hundar. Han är för det första alldeles för feg för det och för det andra har han ALDRIG attackerat hundar på det sättet! SHIT!!!

Bakom mig hör jag att Tina skriker på Miller och Mac och bakom henne är jag säker på att Mia i sin tur tagit hand om Attack. Jag fortsätter att springa och skriker på Basti och helt plötsligt tränger Tinas röst igenom min "hypnos".....

"- Han är här, Pernilla!"

Öööhhh?! Vaddå???
Ett snabbt ögonkast och jag upptäcker att Basti springer fot brevid mig! Samtidigt hör jag att småhundarna forfarande skäller hysteriskt. Men.... men då är det alltså inte Basti som håller på att käka upp dem!
När jag bromsat och försöker samla tankarna så ser jag Mia som står och skrattar bakom mig. Hon har då upptäckt Basti för längesedan. Han kom tydligen bakifrån när jag ropade på honom och hade sedan sprungit där brevid mig medan jag fortsatt min rush mot det jag trodde var hundslagsmål. Hon hade försökt få kontakt med mig flera gånger och skrek att Basti var här men det har jag inte alls fattat.
Basti i sin tur undrade väl säkert vad det var vi höll på med *asg*

Jaja.... sånt som man kan skratta gott åt

Efter hundrundan blev det en rejäl genomkamning/borstning och alla tovor redades ut (skars bort). Sen blev det raka spåret in i duschen. Hans päls har varit så grådassig och matt så han behövde verkligen piffa till sig lite.
Eftersom det har varit toppenväder så fick han självtorka i trädgården och jag förberedde mig för lockar och vågor i mängder eftersom jag struntade i fön och andra pälsmedel.
Ibland blir man bara så frågande..... han har nämligen aldrig varit plattare och rakare i pälsen än vad han var i dag då han fick lufttorka under tiden han sprang och lekte med bollar och andra leksaker.
Här håller man på att föna och spraya i diverse pälsmedel för att sen bara få ett någorlunda resultat när han tydligen borde självtorka i neutralt tillstånd.... resultatet gick ju inte ens att jämföra! *suck*

Körde sen hem till Mia och lånade trim-maskinen. Har aldrig vågat trimma själv med maskin men peppad av Helena så vågade jag testa idag! :-)
Måste säga att jag blev riktigt nöjd med resultatet! :-)
Det blev en riktig genomkörare och jag tror inte jag behöver säga att Basti är ordentligt trött ikväll ;-)

Helgen

Söndagkväll och jag ligger redan i sängenredo med min date med John Blund. Är trött som en gnu och önskar att helger skulle förlängas med ytterligare en dag.
Måste ju ändå berätta om min helg! :-)

I fredags jobbade jag länge (extra länge) och eftersom Martin roade sig på pubarna på Ströget i Köpenhamn så hade barnen placerats hemma hos pappa & Ingrid. Kom dit och hämtade dem efter jobbet och sen hem och laga middag. i landade framför TV:n alla tre men ögonlocken kändes ganska tunga på oss alla så vi bestämde att fortsätta fredagsmyset uppe i stora sängen och titta på TV där. Ganska snart föll ögonlocken och snart sov vi alla tre :-)

I lördags spelade Erik Gärdscupen i Åhus och hela familjen var givetvis med. Riktigt skönt väder var det också :-)
Jag hann med en kort power-nap efter det och sen kom Tanja och hämtade mig. Vi skulle nämligen på överraskningsfest!!! :-)
Så himla kul!!!
Äntligen kan jag skriva om det! Det har ju varit sådant hysch-hysch kring det eftersom vi inte skulle avslöja något för jubilarerna :-)
Margret & Tage har och ska fylla 60 år och det hade deras dotter Stina och hennes sambo bestämt sig för att fira med en överraskningsfest.
De hade samlat ihop ett glatt gäng som skulle komma dit på kvällen och överraska. Själva trodde Marget & Tage att de skulle på middag hemma hos Stina & Peter...... men det blev alltså lite mer än så ;-)
Deras miner var helt obetalbara och jag önskar att jag hade kunnat spela upp dem för er. Överraskningen var total och det blev hur bra som helst :-)
Det blev tävlingar hela kvällen och tiden gick hur snabbt som helst. Det var längesedan jag skrattade så mycket som jag gjorde igår kväll :-)
Nackdelen var ju att det tog ett tag att komma hem.....
Stackars Tanja skulle dessutom upp och jobba kl. 07 i morse! Hon var hemma vid 03.30-tiden den stackaren eftersom hon har ytterligare en timmes bilfärd efter hon släppt av mig.

Tusen tack för en fantastiskt trevlig och rolig kväll!!!


Jobb och åter jobb

Var tar tiden vägen?
Dagarna bara rullar på och imorgon är det torsdag (igen)..... herregud - snart helg igen!
Mina dagar har den senaste tiden präglats av jobb och åter jobb.
Detta var jag ganska inställd på eftersom det tar både tid och energi att påbörja något nytt.
Kul är det i alla fall :-)

Igår satte jag mig ner för att blogga....men om VAD? När dagarna bara fylls av jobb (och om jobbet tänker jag inte blogga.... det är en av mina "regler"), kvällsmat och TV:program..... ja, då sinar fantasin.
Jag har dock hopp om att snart vara tillbaka på banan igen :-)
Om inte annat så händer det ju saker om helgerna som jag kan skriva om :-)


RSS 2.0