Wilda

Wilda sötnos ♥
Bjudna på middag

Tja, det går ju alldeles utmärkt att vara gräsänkling, sköta hushåll, jobb och barn (förutom att jag glömde bort dem igår då *hehe*). Inga problem eftersom man blir hembjuden på middag och själv slipper stå och fixa & trixa med kvällsmaten.
Vi blev bjudna på middag hemma hos Lotta & Ola..... TACK! :-)

I eftermiddags hade jag lovat mina barn att inte komma hem för sent och idag kunde jag verkligen hålla detta löfte. Passade på att sms:a Josefine och fråga om hon var sugen på att dricka lite kaffe med mig ute i sommarvärmen. Vi fikade och barnen lekte :-) Perfekt!
Tur med vädret

Måste ha sovit som en stock för jag har inte hört när Martin steg upp i natt och sedan blev hämtad för att bli skjutsad till Vinslöv. Därifrån skulle de sedan åka buss med sina elever till Stockholm.
Just nu befinner de sig på Gröna Lund och njuter av härligt sommarväder :-)

Även här nere i Skåne har vi njutit av härligt väder. Särskilt mina barn. De var nämligen utelåsta och fick tillbringa tid i trädgården i eftermiddags.
Hade fullständigt glömt bort att se till att Ellen hade tillgång till husnycklar idag. Det är en av de saker som Martin brukar fixa. Jaja, de hade i alla fall tur med vädret ;-)

Kvällsbesök

Fick kvällsbesök av Tina och Rosso :-)
Har inte träffat dem på så länge och det var inte längre en liten valp som kom springande mot en utan en 5 månaders snygging! Det är en riktig tuffing och som mer än gärna leker. Det gör ju oftast Basti också men Basti måste då och då påminnas om att lekkompisen inte är lika storvuxen och stabil som honom.

Hoppas få träffa dem snart igen :-)

Mina nya snygga skor

Hahahaha :-)
Undrar hur många som varit i samma situation någongång?

I torsdags när vi varit på vinprovning (där man skulle ha tossor på sig) och skulle gå ut så gjorde jag det klassiska..... glömde bort de blå tossorna som så snyggt satt på mina skor. Förstod inte vad alla skrattade helt hysteriskt åt..... förrän någon vänlig själ bad mig blicka nedåt :-)

Hahahaha :-)
Detta var varken första eller sista gången jag råkar göra detta. Undrar hur många gånger jag lyckades med det under tiden Ellen och Erik gick på dagis? Hann ibland ganska långt..... ända till parkeringen innan jag upptäckte mina nya snygga skor :-)Jaja, alltid trevligt att få folk att skratta :-)

Sjukt trött

Är sjukt trött. Det svider i ögonen och jag känner att tålamodet är på noll. Helst av allt hade jag bara velat lägga mig rakt ner och sova. Jag har sömnbrist och tål tydligen inte heller att vara uppe sent om nätterna på festligheter. Detta är uppenbarligen priset man får betala - flera dagars trötthet som man måste ta igen :-(

Samtidigt är helgerna de enda stunderna i veckorna som vi möjligtvis kan hinna och få något gjort här hemma. Det säger ju en del och egentligen är ju hela tillvaron tokfel när det är så. Både jag och Martin ser semestern som möjlighet att få undan det som vi ligger back med här hemma. Detta rent ut sagt jä_la vardagsrumsprojekt som förvandlat hela nedervåningen till ett ännu värre kaos än vanligt. De som vet hur det brukar se ut här hemma annars vet ju vad det betyder! ;-)

Å andra sidan ska ju semestern vara en återhämtningsperiod. Hur går denna ekvation ihop? Slutar det med att man avslutar sin semester och går tillbaka till sitt jobb och är ännu tröttare än vad man var när man påbörjade sin semester?
 *suck*

Soffbord och Ipad2

Har varit på Mio och beställt soffbordet vi spanat in oss på. Tyvärr hade de inte det inne så de måste beställa hem det. Tar ca 4 veckor. Fast den som väntar på något gott..... ;-)

Har nu också bestämt mig för att skita i PMR:s Ipad2 kö. När vi skrev upp oss i kö i början av april sa de att det skulle ta 2 veckor. Tjo flöjt.... det var låååånga två veckor det!
Vet personer som beställt direkt från Apples hemsida på nätet och fått levererat inom två veckor. Så nu ska även jag beställa därifrån.


Firat mamma

Idag blev det frukost på Sandhem tillsammans med mamma, Lotta m familj samt Anders m familj. Vilken tur att mamma hade bokat bord för jag har aldrig sett så mycket folk på Café Sanhem någongång! Smockat!!!

Synd att man inte har magsäck som Martin. Han kan äta mängder (fast det inte syns ett dugg på honom). Man får inte plats med allt gott som erbjuds på sin tallrik och man intalar sig själv att man ska ta om men det orkar man ju nästan aldrig.

Efter frukosten/brunchen åkte vi hem till mamma och drack kaffe och åt lite tårta (även om man är proppmätt får man alltid ner lite tårta).

Bästa laget vann..... eller?

Vilket antiklimax..... här hade Erik klätt sig från topp till tå för att heja fram sitt favvo-lag Machester United. Även Martin försökte leta upp sin Manchestertröja (utan att hitta den).
Med facit i hand är det väl bara att konstatera att det bästa laget stod som segrare efter slutsignalen. Och då är det inte Manchester United jag syftar på. Ja, iofs vet jag inte om Barca var så mycket bättre med tanke på att jag sov mig igenom mestadelen av matchen men enligt alla löpsedlar så var det i alla fall så ;-) *hahaha*.

Erik tyckte nog också att matchen var sådär eftersom han inte orkade mer än en halvlek. Han somnade med mössa och halsduk på och det första han frågade i morse när han vaknade var vem som vann matchen :-)


Redo

Erik är redo!


I morgon

Imorgon är det Mors Dag.
Det var sedan tidigare betämt att vi skulle bestämma ett datum då vi skulle käka brunch med mamma på Arenan i stan och mamma tyckte det var en bra idé att slå ihop det med Mors dag. Tyvärr hade de avslutat deras Brunch-koncept för säsongen (mycket märkligt tycker jag) så därför förflyttades det hela till Café Sandhem som iofs är en klassiker och som man vet är ett säkert kort!

Natten till måndag åker Martin till Stockholm och jag blir gräsänkling här hemma till på onsdag kväll. Herregud! Jag kommer att vara tröttare än tröttast! Vi hinner sova under samma tak under natten till torsdag och sen åker jag till Göteborg på torsdag morgon och kommer hem fredag kväll. Blir med andra ord en lite speciell vecka.

Matchernas match

Ikväll förbereds det för matchernas match. Själv har jag ett lite svalare intresse..... minst sagt.
Om man råkar blunda en minut eller två kan ju inte spela någon roll ;-)Här hemma hejas det på Manchester U. Erik kommer att svettas med tanke på sin utstyrsel. Tröja, halsduken och mössan ;-)

Ganska mör just nu

Vilka dagar!!!
Känner mig ganska mör efter några dagars festligheter :-)
I torsdags kväll var det dags att fira några kollegor i ledningsgruppen som fyllt 60 år. Vi åkte till Åhus och fick rundvandring i vingården och därefter blev det vinprovning. Verkligen gott vin!
Kvällen avslutades med middag på Rökeriet och mycket prat och skratt.

Fredag var det jobbedag som vanligt och på kvällen var det dags för GH:s stora avslutningfest. Vilken fest!!! Underbart att få träffa alla dessa gamla kollegor igen. Vänner för livet tror jag faktiskt :-)

Jag visste att det var Wä:s tur att anordna lilla Gärdscupen idag på Wä IP så det var bara till att gilla läget, kravla sig upp tidigt i morse och ta sig till idrottsplatsen och utstråla engagerad fotbollsmorsa. Kiosk, korvgrillning och lotteriförsäljning.....
Samtidigt skulle jag skicka iväg Ellen under fm till Everöd då hon skulle spela match där med sitt lag. Jag hann köra dit och se hela hennes match och sedan tillbaka till Wä efterår för att samla ihop "resterna".

Inte konstigt att man känner sig alldeles vimmelkantig av trötthet ikväll...... Någonstans i min just nu dimmiga värld hörde jag Martin lite sarkastiskt kommentera mitt horisontella läge i soffan. Då åkte det onda ögat fram hos mig och blixtar sköt ut och riktades mot honom! Inte läge att utmana mig just nu kan jag säga.......!


Årets semester

Jaha, då var sommarens semesterresmål inplanerat. Det gick ganska snabbt och vi ska inte så långt ;-)

Det är nästan så att man hunnit vänja sig vid resmål som tar minst 10 timmars flygtid för att komma dit ;-)
I fjol var vi i New York, året innan var jag och barnen i Korea och 2008 var jag själv i Korea.

I år bär det av till Kolmården och lite senare till Öland. Kanske inte lika exotiskt och lika mycket wow-faktor kring dessa destinationer men det ska bli minst lika kul :-)


Tandfeén blir ruinerad

Tandfeén kommer att bli ruinerad..... ;-)
Erik tappade ju som bekant en tand igår och idag när jag kommer för att hämta honom möter jag en överlycklig kille med .... vänta nu.... en glugg för mycket!?!?
Jodå, redan igår visade han att han hade ytterligare en tand som börjat bli lös. Den hade inte lossnat men gick ändå att rucka lite på.
Denna tand var alltså nu borta och kvar var endast en glugg.
Erik säger att han gnisslat med sina tänder och helt plötsligt så hade det gjort ont i tanden och när han då känner efter så får han tanden i handen.

Ja, det är ju bara att berätta för tandfeén att hon får upp och jobba i natt igen :-)Internatskola

Sitter och tittar på en dokumentär från Storbritannien som handlar om att sätta sina 8-åriga barn på internatskola för att man vill ge dem en bra utbildning.
Det är en enorm förändring och omställning för dessa barn att helt plötsligt vara utan sina föräldrar i längre perioder. Visserligen tillåts föräldrarna hälsa på en gång i veckan men då endast en kortare stund.

Personligen kan jag förstå viljan hos föräldrar att vilja ge sitt barn det absolut bästa och skapa så bra förutsättnigar för framtiden som möjligt. Men att priset ska vara att låta sitt barn bo någon annanstans och inte dagligen kunna finnas tillhands, är för mig helt orimligt. Det måste finnas andra alternativ - att kunna ge sitt barn det allra bästa måste väl samtidigt vara att finnas där som förälder? Är det för att man som förälder jobbar så mycket och känner att man inte "hinner med"? Är det en anledning till att skicka sitt barn på internatskola - för att dölja sitt dåliga samvete?
Jag tänker inte döma någon annan utan enbart svara hur jag resonerat. För mig hade detta inte varit ett alternativ.
När de 8-åriga flickorna börjar gråta och säga att de vill följa med sina mammor hem så säger mammorna:

"- Var nu en stor flicka!"

En pojke som blir intervjuad säger att om man inte träffar sina föräldrar på länge så vänjer man sig men om man träffar dem ofta så längtar man bara hem och vill vara med dem.
Tja, det är väl inte så konstigt? Det konstiga för mig är att man faktiskt strävar efter att vänja sig av med sina föräldrar! Vill man som förälder det???


Mycket tänder

Det har varit mycket fokus kring TÄNDER idag. Följde med Ellen till tandläkaren idag (tandspec.) som kände och klämde och tillslut konstaterade att de skulle dra ut två av Ellens tänder. Hon har fortfarande en liten käke i förhållande till antal tänder som ska få plats och för att göra bättre utrymme så drar man alltså ut två mjölktänder (man skyndar på processen kan man ju säga).

Ikväll tyckte jag att det var dags för Erik att dra ut sin superduperlösa tand som bara hänger på en liten tråd. Kan dock konstatera att han är en riktig chicken som vill men inte vågar. När han tillslut lät sig övertalas att snurra tanden ett helt varv (så att det såg helt groteskt ut) så insåg han att det bara var att peta till den så lossnade den.
Så nu lär tandfeén få ut och jobba igen ;-)

Martins sommarpresent

Tyckte att Martin skulle få en sommarpresent (även om det inte riktigt är sommar än). Lika bra att få den redan nu så att den kan komma i bruk :-)Har varit runt och kollat olika grillar och återigen har jag hamnat i en djungel. Det finns hur många olika typer av grillar som helst! Jag kunde dock begränsa mitt sökande eftersom jag sållade bort alla gasolgrillar. Martin är en kolgrills-älskare ut i fingerspetsarna.
Nu i efterhand gick jag i fel ordning........ jag började att kolla Weber-grillar. Det skulle jag inte gjort för efter det så verkade alla andra skrangliga.
Förr om åren har vi "investerat" i en ny klotgrill för ett par hundralappar varje år. I slutet av säsongen har den varit både rostig och förfallen. Det var därför jag kom på att faktiskt investera i något som kan hålla längre än i ett år. Det får vi verkligen hoppas att den här gör!!!

Det slutade alltså med en:

Weber One-Touch Premium Special Edition 57 cm

Herregud! Varför ska det vara så långa namn???
Fick till lite extra "lull-lull" också :-)

Var lite osäker på om Martin skulle dum-förklara mig som gick och köpte en sådan grill eller om han faktiskt skulle bli glad. Det blev det senare:-)Små mål

Vi är alla överens om att vi inte kan ha för stora mål med vad vi ska hinna med här hemma varje helg. Denna helgen var målet att hinna ta ner taklamporna och flytta TV:n.
CHECK!!!

Klart!

Nästa steg är att måla två väggar. Det lär vi definitivt inte hinna nästa helg (som är mega-intensiv) så det får bli målet för helgen därpå. Nästa helg är jag glad om vi hinner sätta upp några lister och kanske beställa det där soffbordet :-)

Finns Gud?

Vid middagsbordet kan det dyka upp de mest oväntade diskussioner och samtalsämnen.
Härom kvällen diskuterades det kring huruvida Gud fanns eller ej. Tja, det slutade med att två familjemedlemmar inte alls trodde det medan de andra två faktiskt trodde det.
Hur gör man då om man som 8-åring envist vill ha ett klart och tydligt svar och besked - finns Gud eller ej?!
Jo, man kan göra som Erik föreslog:

"- Asså, vilket är det då?! Vi kan ju spela pingis om det!"

Påhittigt, eller hur? Allt för att komma fram till ett svar *hahaha*

En aggressiv Ellen

Ikväll är Martin på så kallat aktiemöte och då blir det "enkel" mat här hemma i det Olofssonska huset. Jag bjuder på köttbullar & makaroner. Det går i alla fall hem hos ungarna ;-)

Ellen har spelat hemmamatch mot Åhus och jag kan stolt säga att jag aldrig tidigare sett Ellen kämpa och ta för sig så mycket som hon gjorde idag.
Man har aldrig kunnat kalla Ellen särskilt aggressiv på plan. Däremot har hon "fotbollsöga", dvs hon ser spelet och placerar alltid bollen rätt, står rätt och kan avläsa motståndarna perfekt.
Idag kompletterade hon allt detta med att dessutom ta för sig lite mer på plan genom att faktiskt vara lite mer aggressiv, sprinta ifrån vissa motståndare och vinna bollen i närkamperna! WOW!!! Underbart härligt att se! :-)

Ser redan fram emot hennes nästa match! :-)

NJUT!!!

Ska strax sätta oss och äta middag. Det blir grillat och det luktar så förbaskat gott! :-)
Eftersom det fortfarande är underbart väder har vi dukat där ute och sommarkänslan känns väldigt nära!

NJUT!!!


Övernattning i Stackedala

Igår lämnade vi av Ellen i Stackedala eftersom hela hennes klass skulle övernatta där på initiativ av klassföräldrarna.
Efter att man varit med om X antal lägerskolor så vet man ju av erfarenhet att man brukar vara ganska trött efter en sådan övernattning. Så var även Ellen *hahaha*. Hon satt och somnade rakt upp och ner på en stol här hemma *asg*

Efter att ha vilat upp sig en timme så körde jag och hämtade henne så att hon kunde vara med och kolla på Eriks matcher. Vi får väl se hur dags hon slocknar ikväll ;-)

12 timmars sömn

Sommarväder ger sommarkänslor :-)

Njuter av solen och värmen! Ikväll blir det grillat och ett glas rött och Ellen har önskat att vi ska sitta ute och äta..... vi får väl se hur det blir med den saken.

Man är nog tröttare än man själv inser. Slocknade redan vid 20-tiden igår och trots tappra försök från både Martin och Erik så lyckades de inte få mycket liv i mig under kvällen. På något sätt har jag i alla fall lyckats ta mig uppför trappan och in i sängen. Där blev jag senare väckt av Martin när han skulle lägga sig. Han undrade om jag hade tänkt sova med kläderna på? Jag vet inte hur jag tänkt men jag har tydligen bara gått raka vägen in i sängen och sovit vidare där.

12-timmars sömn i natt satt ju inte helt fel :-) Steg inte upp förren 9.30 men den sista timmen låg vi bara och slumrade från och till.

I dag var det dags för Erik att ta på sig fotbollsskorna igen. Lilla Gärdscupen i Nosaby idag. De var ont om folk vilket innebar att alla killar var ganska slitna och trötta. Att det sedan var varmt påverkade så klart också.


Vikingapjäs

Halva veckan avklarad och hittills har det varit en väldigt rolig vecka. Roliga arbetsuppgifter som kräver mycket organisation (vilket jag gillar...... jo, det gäller enbart på jobbet). Mycket jobb men eftersom det är sådant som jag gillar så känns det som positiv stress :-)

Idag blev det lite vardagslyx mitt på dagen i form av lunch på stan. En kulglass hann också slinka ner ;-)

Ikväll har Ellen och hennes klass haft teaterföreställning. De spelade upp en vikingapjäs och sedan fikade vi. 
 

Strumpbyxor

Jag är verkligen inte gjord för att ha strumpbyxor på mig! :-(
Köpte ett nytt par häromdagen. Stod och valde mellan 20 den och 40 den. För en gångs skull valde jag 20 den då jag tycker det är snyggt med tunna strumpbyxor.

Dessa strumpbyxor var också konstruerade på så sätt att de skulle "hålla in magen" så att man kunde se lite slankare ut. Perfekt!!! :-)

Herregud! Hur får man på sig sådana strumpbyxor?! Det kändes som om all överflödig hud bara förflyttades uppåt efterhand som man försökte lirka dem på sig. När de väl var på så kände man sig ganska slimmad. Nu var det bara det sista finliret kvar. Ett tips..... dra in klorna. Jag tog nog i lite för mycket och en av mina naglar åkte rakt igenom och kvar blev ett stort hål!
WHAT???!!!
Efter så stor möda att komma i dem så var det alltså nu bara till att dra av sig dem och kasta bland soporna.

Nästa gång köper jag 40 den..... eller varför inte 60 den? Eller skiter jag i strumpbyxor :-(

Intensivt

Ny vecka och full fart på jobbet. Denna dag har varit intensiv till maxgräns och det slutade med att jag fick ringa Ellen och be henne snällt att hämta Erik på fritids då jag insåg att jag inte skulle hinna.
Ingen lunch utan trycker i mig två kanelbullar vid 17-tiden strax innan jag kör hem. Med facit i hand var det kanske inte det bästa att stoppa i sig..... fick ganska ont i magen :-(

Hem och duscha av sig och kl 18.00 var det dags för 60-års uppvaktning av två på jobbet. Man känner sig helt slut men när man väl kommer iväg så blir man piggare och det är ju alltid kul att äta och umgås :-)

Nu laddar jag inför morgondagen som säkerligen lär bli lika intensiv :-)

Vardagsrumsprojekt

Söndag igen.....
Idag fick vi ställa väckarklockan och stiga upp tidigt. 8.30 skulle vi köra till Bromölla eftersom Ellen skulle spela match. En match blev till två. Wä F-00 har två lag med i serien och det andra laget var ont om folk idag så Ellen fick hoppa in och spela dubbelmatch. Snacka om trött tjej i bilen hem. Inte konstigt att hon tog sig en power-nap.

Vi hann med en fika hos pappa & Ingrid innan vi äntligen hämtade hem soffan. Blev kanonbra när den tillslut kom på plats :-)
Har kollat på några olika mattor men kommit fram till att antingen är de snygga eller sköna. Varför kan man inte hitta en matta som innehar båda egenskaperna? Soffbordet vi kollat ut var slutsålt och det tar minst en månad om de ska beställa hem ett nytt. Blev tveksam och kom fram till att vi nog skulle kolla runt lite till innan vi beställde hem ett.

Insåg idag att vi inte ens är halvfärdiga med detta vardagsrumsprojekt......
Nu ska TV:n flyttas från en vägg till en annan. Det ska dras nya ledningar och kopplingar och sen måste vi komma på hur vi ska lösa förvaringen av DVD-spelare, Boxer, Wii- och PS 2-consoller. Sen ska vi måla om en vägg och ev. måste även taket målas om (har vi nu kommit på....)
Blir trött.....


Fredagslyx

Igår lyxade jag på det rejält och inledde helgen med lite thailänds massage. Det är fjärde gången jag går till henne nu och jag kan bara höja henne till skyarna. Hon är fantastisk!
70 minuters effektiv massage för 425 kr (nästa gång har hon höjt priset till 445 kr vilket fortfarande är oförskämt billigt). Hur kan en sån liten och späd tjej ha så starka nypor? Han knådar, trycker och drar och ibland är det på gränsen till att det nästan gör ont. Samtidigt är det gudaskönt! I slutet trycker hon på vissa punkter och man undrar hur hon ska veta exakt var hon ska trycka för att få den där effekten.

I början ligger man bara och njuter och efter ett tag har man helt tappat tidsbegreppet och man vet inte om man slumrat till eller ej. Ena stunden höll hon på med ena benet och nu var hon plötsligt på andra benet. Hur länge har man varit i "en annan värld"?

När man går därifrån är man totalt avslappnad och lite öm på sina ställen. Hade dock inga "knutor" denna gång (undrar om det kan bero på att jag bytt kudde som hon rekommenderade eller om det bara var en tillfällighet?)

Från massagebänken till puben :-)
Lite After Work med Jessica, Malin och Sofie. Vin och mat och allmänt babbel.

Nya gardiner

Idag har jag hängt upp de nya gardinerna. De blev verkligen bra och jag är nöjd med resultatet. Däremot är jag verkligen urusel på att fixa till gardinerna så att de hänger snyggt. Jag är totalt värdelös på att göra den sista "touchen". Får nog ringa till Lotta som är expert på det.


Fall Down

Alla i familjen sitter/ligger framför TV:n och tittar på Eurovision Song Contest.
Martin däremot sitter fastnitad med min Iphone i handen och försöker knuffa ut mig från topplistan på "Fall Down" (ett spel). Ändå innehar han (fortfarande) förstaplaceringen..... men även den ska jag erövra imorgon *hehehe*


När kommer den?

Jag undrar när min Ipad2 ska komma. Har försökt luska när andra leveransen ska komma men har inte kunnat få något svar av någon. Står i kö hos PMR och de kan inte svara på när leveransen kommer. På Elgigantens hemsida så står det att de ska finnas i lager den 31/5. Får väl se om det stämmer......

NEWBODY

NEWBODY

Återigen säljer Ellens lag Newbody-kläder. Om någon är intresserad av att köpa så är det bara att höra av sig.
För ersom aldrig hört talas om Newbody så kan jag berätta att sortimentet innehåller underkläder, toppar, linnen, strumpor, sport-bh.
Jag brukar vara ganska försiktig med att rekommendera saker och ting men detta är verkligen bra grejer! Jag är supernöjd med allt jag köpt därifrån.


Dansföreställning

I torsdags var det då dags att se resultatet av 10 tillfällens tränande.....
Ellen skulle ha dansföreställning och deras dansgrupp skulle framföra en dans. Superduktiga var de allihop!
Det var många som ville komma in och titta men vi var där i god tid och fick bra platser. Hamnade på första rad och kunde se utan problem.
Det fanns även en grupp tävlingsbuggare som var där och visade upp sig. Mitt i numret slog mig en hemsk tanke.....
Tänk om dansarna helt plötsligt fick för sig att dra upp några från publiken och bugga med dem?!
Herregud! Varför hade vi varit så på hugget och kastat oss fram till dessa platser?! Kände att jag hann bli lite nervös. Viskade mina farhågor till Martin som bara glor på mig och jag hinner se panik-rädslan i hans blick.
Jag märker att jag börjar fiffla med min kamera och håller blicken fastnitad på mina fötter. Alla barnsliga knep för att inte väcka uppmärksamhet så att man riskerar att bli uppdragen.

Nu blev det inte så *pust* och tur är väl det! Vet inte varför jag fick sådana hemska vibbar?
Den enda jag kan bugga med är Jossan. Vi har väl inövade buggsteg som sitter i sedan högstadiet *hahaha*


Den "värstaste" dagen

Förra helgen blev Erik sjuk och vaknade med ett ryck, satte sig upp och höll för halsen och sa:

"- Jag är jättehungrig!!!"

Jag är helt yrvaken och kommenderar honom att lägga sig ner. Han gör som jag säger men fortsätter att babbla om hur hungrig han är. Helt plötsligt börjar han sedan att kräkas *örk*.
Sedan fortsatte han att kräka med jämna mellanrum fram till lunchtid. Lika plötsligt som det kom så försvann det! Så märkligt!?

Då för en vecka sedan var det Eriks "värstaste" dag då han tvingades stanna hemma från Gärdscupen och dessutom tvingades umgås med mig hela dagen (Martin var ju tvungen att åka eftersom han är tränare för killarna).
Jag utnyttjade dock tiden väl och lärde Erik att putsa fönster :-)
Barnarbete? Absolut!!! *hahaha*

Samtidigt skulle Ellen spela match i Vinslöv och skjuts fick ordnas eftersom ingen av oss kunde följa med henne dit. Farfar Arne kom dock dit och hejade lite på henne och laget :-)

Lever jag?

Anders har ringt. Det kan bara innebära en sak..... att jag inte bloggat på ett bra tag och han vill höra om något hänt eller om jag lever överhuvudtaget *hahaha*.
Jo, klart att jag lever! Jag får verkligen känna på att jag "lever" med tanke på att det är fullt upp (överfullt) på jobbet just nu. Samtidigt närmar sig sommaren, solen skiner och man är ändå på bra humör och tycker det mesta är bra :-)

Här hemma fylls all ledig tid med barnens sportaktiviteter både på vardagar som helger. Däremellan ska vi sen helst hinna fixa till vårt vardagsrum som från att bara köpa en ny soffa blev till ett stort projekt.Hur blev det egentligen så?
Nu är det i alla fall färdigtapetserat och listerna är inköpta. De ska sättas fast imorgon och då ska vi även hämta vår soffa. Sen börjar det roliga med att kolla matta, soffbord och lampa.


Söndag

Idag blev det ingen längre sovmorgon. Alla skulle upp i tid eftersom Ellen skulle spela bortamatch i Tyringe.
Iofs var det ganska skönt att komma hem vid lunchtid och känna att man hade hela eftermiddagen på sig att "göra" saker. I annat fall hade vi väl precis hunnit käka frukost....
Nu hade vi då hunnit vara i Tyringe och dessutom fikat hemma hos Britt & Arne.

Nu i eftermiddags har Ellen varit på kalas och jag och Martin har fortsatt tapetsera. Både jag och Martin var fullständigt överens om att det bara går bättre och bättre. Ingen irritation idag och vi börjar så smått få lite rutin på det här med att tapetsera ;-)
Blir bra det här! :-)


RSS 2.0