Svamp

Jag är definitivt ingen svampmänniska, dvs jag älskar svamp men plockar aldrig själv eftersom jag bara vet hur den gula kantarellen ser ut. Jo förresten, jag kan ju flugsvamp också .....

Hur som helst så fick jag en snabblektion i hur trattkantareller ser ut och efter det blev jag sugen på att testa att ge mig ut i skogen.
Tog med mig de två i familjen som jag vet aldrig tackar nej till en runda i naturen - Basti och Erik!

Med stor entusiasm och hopp om att i alla fall få ihop till en svampmacka gav vi oss då ut i skogen. Vi letade och letade och letade....
Varmaste dagen sen i somras, fullt med mygg och en hund som var tokglad över att få springa runt på ett nytt ställe....

Tillslut hittade Erik faktiskt en svamp som jag nog skulle kunna kalla trattkantarell! Wow!!! 
Omsorgsfullt la vi den i en av våra burkar. Där låg den sen i sin ensamhet under resten av vår två-timmars-runda!
Ingen av oss ville nog ge upp för både jag och Erik tyckte det var för ynkligt att bara komma hem med en enda svamp.

Vi pratade lite om att faktiskt köra inom Konsum och köpa lite svamp bara för att de andra skulle bli liiiite imponerade av oss. Vi enades dock om att det var under vår värdighet.

Nu har den lilla svampen skumpnat ihop och dessutom menar Martin att det nog inte ens är en trattkantarell!

Vad är det då???


Tvättråd

Står det så här i era tvättråd också? 


Internat

Har varit på utbildning onsdag till torsdag denna vecka och det var sista träffarna i den här ledarutbildningen.

Det blev ett bra avslut och naturligtvis passade man ju på att njuta av underbar slottsmiljö .

Lite bilder från mitt STORA rum...


App

Äntligen har blogg.se kommit med en app så att man kan blogga från mobilen .

Testar om det funkar!


Besök hos frisören

Nyklippta barn ♥


Förr i tiden?!

Ellen: "- Jag har i läxa att intervjua någon och jag har valt dig!"

Jag: "- Ok, vad ska det handla om?"

Ellen: "- Det ska handla om hur det var förr i tiden och därför valde jag dig."

Öööhhh???? Hur tänkte hon här egentligen? Förr i tiden?!

Hmmpf....!!!

Wordfeud

Mitt nya beroendeframkallande tidsfördriv...... Wordfeud!
För de som inte vet så är det gamla hederliga Alfapet.
Har aldrig spelat Alfapet eller tyckt det varait kul men nu är jag helt trollbunden av det. Man hör hur det plingar till i telefonen (det är alltså en app man laddar hem) och man liksom bara MÅSTE kolla hur många poäng ens motståndare lyckats kamma hem.
Jag spelar mot både kända och okända personer - spelar ingen roll. Enda gången det blir lite prestige med i spelet är när jag möter Martin. Vann första omgången men sen hamnade jag i förlust-träsket och det var ganska överlägsna segrar han smällde till med. Fast nu verkar jag ha kommit ur träsketoch vann sista omgången (har nu påbörjat ytterligare en omgång).

Så.... om ni är sugna så testa spela. Vill ni spela mot mig så får ni leta upp mig under mitt "alias": ellenerik.

Idag och imorgon

I eftermiddags var vi nere i Åhus och grillade tillsammans med Lotta, Ola och Wilda. Man kan ju inte göra annat än att njuta när vi har sådana här underbara höstdagar. Riktigt skönt att sitta på stranden och man kunde känna att solen den värmde :-)

Imorgon är det vaccinationsdags för Erik i skolan och jag har lovat att följa med honom. På eftermiddagen ska både Ellen och Erik klippa sig. På tiden med tanke på att det ser ut som om någon satt en hjälm på huvudet på Erik. Hans hår är så långt att han har en bob-frisyr och det ser helt tokigt ut!

Gubbhosta

Martin har drabbats av förkylning och har legat i sängen mer eller mindre hela helgen. Han var hemma från jobbet i fredags men steg upp och tog sig samman i lördags för att coacha pojkarna i sista omgången av Gärdscupen.

Idag har han varit uppe korta stunder men man hör var han är eftersom han fått riktig "gubbhosta" (= äcklig slemhosta) och man tror att han ska kräkas eller nåt.

Bara han håller sig på behörigt avstånd så är jag nöjd!


Tack Caroline!

I lördags hade vi bestämt oss för att shoppa loss på Freeport i Kungsbacka.
På pendeltåget igen (vi tjuvåkte och köpte inga biljetter - det var ju bara en station!).

Måste säga att det var väldigt smidigt att ta det där pendeltåget! Tiden den bara rann i väg och vi hade ju planerat att hinna fortsätta shoppa lite till inne i Göteborg. Vi var nog både mycket bestämda över att hinna med det även om det bara skulle bli en kort runda.

Tja.... kort runda stämde ganska väl. Vi hann in till stationen och låsa in allt vårt bagage för att sedan konstatera att vi hade ca 35 minuter på oss innan vi var tvungna att vara tillbaka igen för att hinna med tåget hem kl. 16.27.

Vi småsprang och hann med rekordfart besöka de affärer vi planerat. Väl tillbaka på stationen igen så var vi fruktansvärt trötta så det var en fröjd att få stiga på tåget och sätta sig tillrätta :-)

Tusen tack Caroline för en otroligt fantastiskt rolig och galen helg i Göteborg! Kan fortfarande sitta och fnittra högt när jag tänker tillbaka på allt crazy vi upplevt :-)


Hur lyckas vi?!

OK... trötta från topp till tå och fullastade med väskor och shoppingkassar skulle vi sedan ta oss till vårt boende. Vi hade bokat ett vandrarhem i Kungsbacka och skulle alltså ta pendeltåget dit.
Vid denna tidpunktyen var det ganska mörkt ute och vi var alla ganska trötta.

Funkade bra med tåget och sedan hoppade vi av mitt i ödemarken (kändes det som).
Vi hade fått en vägbeskrivning om att vi skulle gå under en tunnel och sedan följa vägen. Det visade sig vara en sån där typisk "överfalls-tunnel" *hahaha*, ja, ni märker ju att fantasin den skenade iväg då man var så där trött och fnissig. Både två lät fantasin skena iväg och tillslut trodde vi båda att det skulle hoppa fram MINST en uteliggare från de mörka skuggorna!
Att springa med all packning, kassar och barnvagn var helt uteslutet och vi valde därför att ringa till vandrarhemmets ägarinna. Hon guidade oss den sträcka vi skulle gå och även om det i dagsljus inte var så långt så kändes det som att vi gick flera km i mörkret.

Fnittrande så konstaterade vi att cykelvägen helt plötsligt tog slut och vi förväntades gå längs en landsväg där bilarna susade förbi i HÖG hastighet. Vem hade tänkt på reflexer?! Vi promenerade alltså där i väggrenen och varenda gång det kom en bil så kastade vi oss ner i diket bland högt gräs och vattenpölar. Helt crazy och galet!!! Samtidigt så himla komiskt för om det skulle vara några som hamnade i denna situation så var det just precis vi två! Jag blev alltså inte direkt förvånad ;-)

Vandrarhemmet får i alla fall högt betyg! Supermysigt och personligt även om både jag och Caroline vid detta laget börjat skrämma upp varandra (bara för att provocera) och gav varandra små hintar om att det kanske spökade där. Vandrarhemmet hade för längesedan varit ett fängelse för vanartade flickor. Alltså... hur stor är sannolikheten att just vi två skulle hamna just här på ett sådant ställe med en sådan historia?! *hahaha*

När prinsen hade somnat så satt vi i myskläder och åt sushi och drack vin och bara fnittrade åt allt som vi hamnar mitt i :-)
Hur lyckas vi?!

Tripp till Göteborg!

Japp.... längesedan sist.

Har haft en helt fantastisk helg och det var längesedan jag skrattade så mycket :-)

Jag och Caroline hade bestämt att åka upp till Göteborg för att kombinera Bok- och biblioteksmässan med gammal hederlig shopping! :-) För att utnyttja varenda sekund så bestämde vi oss för att övernatta och det blev med facit i hand en kanonlyckad vistelse!

Vi åkte upp med tåg redan tidigt i fredags och började sedan med shopping och lunch på stan. Att just vi två lyckas boka en tripp tillsammans utan annat sällskap (förutom hennes lille 8-månaders prins) är ju också lite komiskt eftersom vi två är de sämsta på att hitta rätt och har definitivt inte välsignats med något lokalsinne!
Måste dock sträcka på mig lite eftersom jag var den som pekade ut vägen och dessutom lyckades hitta rätt! :-)

Lika envisa, lika bestämda, lika energiska, lika effektiva och otåliga..... hahahaha.... klart att det är ett lyckat koncept! :-)

Eftermiddagen ägnade vi åt mässan och tillät oss att vara så utflippade som bara vi två kan vara. Inga hämningar utan fram med kameran och fota alla kändisar vi kunde upptäcka *hahahaha*. En del böcker slank så klart också ner i shoppingkassarna - vissa signerade :-)


Urusel morsa!

Jag har ju beklagat mig förut över vårt vardagspussel. Roliga saker och aktiviteter men ibland svårt att få ihop det.
När jag och Martin idag går och strosar bland plantor och växter på Solhaga får jag ett sms från Ellen:

"- Var det inte idag som Erik skulle på kalas, eller?"

SHIT! SHIT! SHIT!

I min värld hissas det ner blinkande skyltar med texten : "Urusel morsa!" samtidigt som pilar pekar rakt på mig. Det känns som om någon kastat en spann med kallt vatten rakt över mig. Ibland önskar man liksom bara att man kan blunda och knäppa med fingrarna och sen ska man försvinna därifrån just då.

Inbjudningskortet sitter på kylskåpsdörren och har gjort ganska länge eftersom födelsedagsbarnens mammor varit väldigt förutseende och haft lång framförhållning.

Kalaset hade nu redan varit igång i en halvtimme och att frakta hem Erik från Hässleholm för att sedan byta om och ta sig till kalaset.... ja, det hade ju tagit ytterligare en stund. Att vi sedan dessutom inte heller hade fixat någon paket ännu - ja, det gjorde ju inte saken bättre. *SUCK*

Ringde upp Erik som vid detta laget var lagom munter på mig (full förståelse över detta). Vad ska man säga egentligen? Det är ju bara till att krypa till korset......

Jag blir så trött på oss!
Att det sedan dessutom är Ellen som ringer och påminner och som tydligt visar vem det är som har kollen i vår familj - tja, pinsamt för oss vuxna eller?

Söndag

Barnen hos svärföräldrarna och en given sovmorgon - kan det bli bättre?
Vaknade vid 09.30 och låg och funderade vad denna dag skulle kunna tänkas fyllas med. Kom överens om att lyxa till det lite och tog oss därför till Café Sandhem för att käka frukostbuffé. Otroligt gott! :-)

Kändes gottigt att kunna sitta där och bara ta det lugnt och planera vad som skulle hända därefter. Kom fram till att vi skulle köra direkt vidare till Solhaga för att inhandla lite höstblommor som vi kunde plantera i våra krukor.

Efter solhaga blev det dock slit slapp i soffan men sen var det till att ta sig i kragen eftersom jag har massor av jobb som hänger över mig som ett tungt ok.
Lika bra att ta tjuren vid hornen så jag intog köksbordet och fyllde det med diverse jobb-papper, makade rum för min jobbdator och sen slöt jag mig i min lilla bubbla. När jag väl är inne i jobbtänket så är jag ganska svårdistraherad. Idag fanns här dessutom ingen direkt som kunde tänkas störa mig heller eftersom barnen inte var hemma. Martin valde att gå ut och klippa häcken.

När barnen sen väl kom hem så hade vi en liten stund och sen var det dags för Ellen att spela match - igen. Denna gång på hemmaplan och det slutade med vinst! :-)

Gårdagen

Det var en lördag fylld av fotboll och när väl alla matcher var avslutade så fick det bli turbofart hem för att packa och komma iordning inför kvällens aktiviteter. Ellen och Erik blev hämtade av farmor och farfar och sen blev vi hämtade av Dacke och skjutsade till Lotta och Ola som firade sina 35-års dagar igår. En jättetrevlig kräftskiva och sen fick vi privattaxi hem av Annika och Anders :-)

Social träning

När man vill träffa hundar så gör man inte det :-(
Vi vill ju möta andra hundar och i första hand bara träna på att gå förbi varandra.
Träffade inte en enda jäkla hund på hela morgonrundan!

Basti får åka med till Degeberga eftersom jag vet att det brukar finnas en del hundar med på dessa tillställningar. Så kan vi vara där mitt i smeten och bara "vara".


Vardagspussel

Morgonrutinerna är så gott som avklarade och snart drar dagens första aktivitet igång.
Att få ihop vardagspusslet med all logistik är och förblir ett mysterium hur man lyckas klara av.

Erik ska strax iväg och spela Gärdscupen i Degeberga. Vi har fått tigga skjuts till Martin och Erik för att jag ska kunna ha bilen och skjutsa Ellen och hennes övernattande kompis Maja till deras fotbollsmatch.
Sen är då tanken att jag ska köra och hämta Martin och Erik och tjejerna ska vi försöka hitta skjuts åt så att de kommer hem från Vinslöv (där de ska spela).
Väl hemma igen (ca 15.30) så är det packning som gäller eftersom farmor och farfar kommer och hämtar Ellen och Erik. De ska övernatta i Hässleholm eftersom jag och Martin ska på kombinerad kräftskiva/2x35 års fest kl 17.00.

Allt går.... framförallt med hjälp av snälla vänner .... så tack till Jossan (för skjuts till Degeberga) och tack till Dacke för att han skjutsar oss till festen ikväll! :-)Terapi

Baksidan med hela den här hundattack-incidenten visade sig lite idag då Basti är lite osäker när vi möter andra stora hundar.
Han är avvaktande och osäker och tittar på mig som om han inte är 100% säker om han kan lita på att jag verkligen täcker honom om det skulle smälla. Jag hoppas verkligen att vi kan jobba bort detta så att det inte sätter sig i huvudet på honom. Det är jag och Martin som måste jobba och visa att vi inte viker undan.
Tyvärr är det ju så att i ett fall som detta så finns det ingen chans att ta smällen då det plötsligt kommer ut en hund 1 meter framför en och som direkt attackerar utan att man hinner förstå vad som händer.

Jag förstod att vi snabbt behöver träffa andra hundar så jag sms:ade Tina och självklart ställde hon och Rosso upp.
Sen tog vi turen förbi Chattis och Wille och fick en lekstund i deras trädgård. Perfekt terapi för Basti! :-)

Nu hade ju Basti fått order om att ta det lugnt men med djupt rotade lek-gener så är det svårt att inte sträcka ut de lurviga och ta ett litet nafs när en röd setter svischar förbi och inbjuder till världens roligaste lek :-)
Till slut låg de mest i en hög och det var trötta hundar som till slut lämnade trädgården för att fortsätta hemåt.

Rosso var i alla fall mycket uppmärksam och nosade upp Bastis sår på frambenet. Nosade och slickade och agerade lite sjuksyster ;-)


Veterinärbesök

Idag var vi hos veterinären med Basti. Hon tyckte precis som vi att det läkt väldigt fint och såg ingen anledning till att "greja" mer med det i dagsläget.
Tydligen brukade de alltid skriva ut antibiotika vid hundbett men i detta fallet var hon tveksam med tanke på att läkeprocessen framskridit så bra. Däremot fick han inflammationshämmande tabletter att käka morgon och kväll i en vecka.
När Basti satt uppe på undersökningsbordet och hon klämde och kände så satt han nästan och nickade till. Han fullkomligt älskar när man grejar och pillar med honom även om det kan ömma som i detta fallet.

Veterinären påpekade att han haft en otrolig tur då det var millimetrar från att ha skadat leden.

Kvittona efter besöket och tabletterna gick Martin och lämnade till den andra hundens ägare. Måste säga att de kom väldigt billigt undan!

Veterinär

Eftermiddagen ägnades dock åt jobb hemifrån och jag ska erkänna att det krävs lite ansträngning att kunna fokusera på jobb samtidigt som dammråttorna far över golvet här hemma. Fick verkligen stålsätta mig för att inte dras in i fällan att börja ta tag i vardagssysslor när det faktiskt var arbetstid.

Basti är pigg och såren har läkt jättebra. Kan inte se att han haltar något nämnvärt idag men sen är jag också urusel på att upptäcka och se sådant.
Det är nu ganska många från flera håll som uppmanat mig att ändå kontakta veterinär för att få det undersökt och dokumenterat. Därför ringde jag till veterinären idag och fick en tid imorgon. Blev dock lite konfunderad då jag förstod att det kunde bli tal om att ge lugnande och ev. söva Basti. Att ta en röntgenplåt är helt OK men för det behövs definitivt inget lugnande utan Basti kommer att ligga stilla om bara jag eller Martin finns i rummet.

Sen fick jag höra att man ev. kunde vilja öppna upp såren igen för att få bättre koll på vilken ev. skada de gjort inuti och hur djupa de var men borde det inte redan ha läkt ihop?
Det hade ju varit stor skillnad om vi åkt direkt till veterinären då såren fortfarande var öppna och glipade.

Något som jag däremot kan se är att han är svullen över sin "handled". Inte så konstigt kanske men man vill ju inte att det ska bli några skador på senor eller leder.

Förresten... upptäckte ytterligare ett hål idag (som iofs också hade börjat läka ihop).

Xperia Ray

Vi har varit inne flera omgångar för att kolla ny mobil till Ellen.
Hon fyller ju snart år och istället för att ge en massa småsaker som hon bara halvt vill ha så tyckte vi att det var bättre att ge henne något mer rejält. Ellen skulle aldrig själv komma att fråga efter en ny mobil men då blir det också lite extra kul att ge henne det :-)

Hon hade spanat in en särskild mobil men idag föll jag direkt för en annan när jag steg in på Telenor. Det visade sig vara en modell som de fått in i går och en helt ny modell. Denna var nättare än många andra surfmobiler och det gillade jag.

Att sen Martin passade på att förlänga sitt abonnemang också och därmed kunde välja ny mobil gjorde ju inte saken sämre. Att de nu sitter med likadana mobiler är ju lite kul :-) Olika färg på baksidan dock!

Ellen blev otroligt glad över sin nya telefon och jag måste erkänna att jag också hade velat sitta i soffan med en splirrans ny telefon och undersöka alla dess möjligheter.

Xperia Ray


Ellens mobil


Ellen guld och Martin svart


Pissdag

Skulle egentligen jobbat hemifrån större delen av dagen för att på så sätt kunna ha koll på Basti så att han inte slickade upp sina sår igen.
Tyvärr drog mötena ut på tiden och dessutom är jag skitdålig på att komma från jobbet. Hela tiden nya saker som läggs på hög....

Precis när jag tror att jag är på väg hem så ringer telefonen och ett akutläge måste lösas. Det var bara till att vända på klacken igen.
Då ringer det en räddande ängel - TINA - som erbjuder sig att köra hem och titta till Basti. TACK!

Hinner avsluta mina jobbärenden och tänker att jag dessutom nu hinner köra inom stan och kolla hur det ligger till med abonnemang till Ellens tilltänkta födelsedagsmobil :-)
Parkerar och går till biljettautomaten. Öppnar plånboken och upptäcker att mitt VISA-kort är borta :-(
Jag blir bara så jäkla trött på mig själv! SKIT!!!
Jag behöver inte ens fundera utan jag vet direkt var jag förlagt det.... i biljettautomaten vid den parkeringsplats som jag parkerat vid ca 5 timmar tidigare. Det fattar ju varenda jäkel att det inte sitter kvar där men man kör ändå dit bara för att verkligen kolla. Hur tänkte jag då egentligen?!

Var inne i byggnaderna runt omkring för att höra om någon lämnat in det men sån tur hade jag inte. Körde bortom polisstationen och tänkte att man kanske hade tur denna dag.... men nej.

Då var det bara till att köra in till banken och spärra kortet. :-(

PISSDAG!

Basti hundbiten

Dagens eftermiddagsrunda med Basti slutade med sårtvätt och besök av Tina.
Visserligen kul att träffa Tina men inte pga att Basti blivit hundbiten :-(

Martin tog eftermiddagsturen och kom hem ganska så uppstirrad. En hund som bor på gatan och som ofta brukar stå och skälla och visa aggressiva tendenser hade idag lyckats rymma från den inhägnade trädgården och rusade ut från häcken när Martin och Basti passerade. Varken Martin eller Basti hade sett den och båda blev nog ganska paffa.
Den andra hunden gick till attack direkt och i sådana stunder går allt så otroligt fort. Basti var ju kopplad och Martin försökte så gott han kunde att sära dem åt. Nu efteråt var det ju rena turen att han inte blev biten eller skadad. Däremot föll han när hundarna for i hop.

Att ensam sära på två stora hundar som slåss är inte enkelt. Ofta (som i detta fallet) är de så fyllda av adrenalin att de varken hör, ser eller känner andra intryck utan är fullt fokuserade på den andra hunden.
Till slut fick han stopp på det och kunde börja gå därifrån samtidigt som ägaren till den andra hunden kom utrusande från huset.

Martin sa att han skulle återkomma när han varit hemma och hunnit kolla igenom Basti och hur han mådde.
Först såg vi bara att han var väldigt "låg" och halt. Han har så fruktansvärt mycket päls och det är ganska svårt att kolla igenom honom för att kunna upptäcka ev. sår.
Till slut hittade vi bitmärken .... och sen ett till... och ett till... och ett till. Något var lite djupare och något lite större.
Nu avvaktar vi tills imorgon och ser hur han verkar må då. Jag hoppas att han inte haltar då som han gjort mer och mer nu ikväll.

Däremot vill han ju bara slicka på sina sår.Slapp i soffan

Varför vara social när man kan få en hel soffa för sig själv att bre ut sig i? ;-) När jag kom hem från jobbet möttes jag av resterande familjemedlemmar som stod redo att åka till fotbollsträningen. Själv valde jag soffan :-)

Nya örhängen

Köpte nya örhängen för lite sen och har nu upptäckt att dessa har grövre "pinne". Det innebär att det är svårare ta att ta på örhängena och jag är riktigt öm om örsnibbarna när jag tar av dem.
Trodde inte att man var så känslig.
Hoppas nu på att hålen töjs och att jag ska kunna ha örhängena framöver utan att det ska göra så förbaskat ont!

Orkar jag?

Imorgon (eller rättare sagt idag) är det Ellens tur att spela fotboll. Hon skulle egentligen spela vid 17-tiden i Tyringe men blev tillfrågad om hon kunde tänka sig att spela en match redan på morgonen också.
Det ville hon men frågan är nu om jag kommer att orka stiga upp så tidigt?

Hux flux så fick vi alla matchställ och vattenflaskor hemlevereade till oss så nu är vi ansvariga för det också....

Hade annars tänkt mig en heldag i soffan.... ;-)


Gäster

Idag var det dags för Gärdscupen igen och denna gång i Viby. Riktigt kul att se killarna spela :-)
Vi hade hunnit fixa och greja lite i förmiddags eftersom killarna inte skulle samlas förrän vid lunchtid. Efter matcherna var detdags för sista fixet innan gästerna skulle komma. "Grabbarna Grus" (= Herman, Eric B och Valter) och deras familjer har varit här ikväll.
Det är då man önskar att man hade ett megastort bord med sittplatser så att alla hade kunnat sitta tillsammans men så ser det alltså inte ut i verkligheten.
Visserligen hade vi kunnat sätta till ytterligare ett bord men vi valde att låta barnen äta först och sen kunde vi vuxna sitta i lugn och ro. Barnen var ju inte så intresserade av att sitta så länge....

Har varit en riktigt trevlig kväll! :-)

Spontanfika

Idag kom Lotta & Wilda och spontanfikade. Det är alltid kul med spontanfikor! :-)
Hon hade med sig de smaskigaste tårtbitar man kan föreställa sig - precis i min smak! Kladdkaka med pärongrädde och sedan chokladsås ovanpå det. Överst lite färsk frukt :-) Mums!

Ikväll har jag helt fråntagits kontrollen över fjärrkontrollen....
Fotboll på TV - behöver jag säga mer?


Ny väska


Tänk att man kan bli så överlycklig för en väska! :-)
Eriks ögon glittrade och aldrig har han längtat så mycket efter nästa skoldag som han gjorde häromkvällen  :-)

Tandläkarbesök

Häromdagen var jag hos tandläkaren (den årliga kontrollen). Sura pengar... som vanligt :-(
Efter förra årets hysteriska massinvasion av tandsten så började jag använda elektrisk tandborste. Det här året fanns det i stort sett ingen tandsten alls! :-)

Vi resonerade (så som vi brukar göra varje år) kring min eländiga visdomstand i överkäken. Denna har ju funnits där länge och jag vet att jag förr eller senare kommer till det skedet då jag MÅSTE plocka bort den. Men jag skjuter och skjuter på det *suck*.
Den här gången förstod jag att det var bättre att plocka bort den i ett - vad tandläkaren kallade det - lugnt skede innan det har hunnit bli inflammationer och hål. Så.... nu är det bokat! Den 9/11 opereras den ut och jag vet att jag kommer att vara "sketas" för detta ingrepp :-(

Dyrt är det också! :-(


Cykleln rullar

Måste så klart att cyklandet till jobbet fortfarande håller i sig ;-)
OK.... med undantag för imorgon då jag kommer att ta bilen eftersom jag ska ha med mig både det ena och det andra till jobbet.

Det är nästan - nu sa jag nästan - så att jag faktiskt kan se fram emot att cykla. Det är otroligt avkopplande på morgnarna (i alla fall att cykla i morgonsolen - kanske inte riktigt så avkopplande i ösregn...)

Cykelväskan är verkligen perfekt och precis så bra som jag hoppades! :-)Frågan är ju nu om man även ska ta steget fullt ut och även ta på sig den där hjälmen som så fint ligger här hemma? ;-) Har ju använt hjälm tidigare men som sagt... det var tidigare ;-)

Finns ju oändligt många olika typer av designer nuförtiden....Nja... kanske inte direkt någon av dessa som jag vill sätta på huvudet.... *hehe*
 

Miss Butterfly ♥Skön arbetsvecka

Har haft en skön arbetsvecka i jämförelse med förra veckan. Två dagar har har jag varit på utbildning och fått lyxen att bo på Bäckaskogs slott. God mat i härlig miljö :-)

En dag kvar sedan är det helg - igen!

På lördag är det dags för ytterligare en omgång av Gärdscupen. Därefter kommer grabbarna Grus och deras familjer hit på middag. Ska bli himla trevligt :-)


RSS 2.0