Jordbävning?!

Hela huset började skaka och trappan lät som om den skulle trilla ihop i en hög när som helst!!!
Jag var på ovanvåningen och borstade tänderna och Ellen satt på nedervåningen och åt frukost när detta plötsligt hände. Erik vaknade och Basti började skälla.
Jag trodde första att den nya värmepumpen höll på att explodera! Sen hann jag tänka på att det var den där utländske asfaltsarbetaren som hade kommit hit och börjat riva upp asfalten precis utanför vårt hus (han är ganska omskriven här omkring och min pappa har haft morgonbesök av honom!). Jag har aldrig varit med om något liknande - och det varade ganska länge ....

Ringde till Martin på mobilen och det första han frågar är:

"- Kände ni också hur marken skakade?!"

Han och någon till hade suttit på en busshållsplats och plötsligt hade marken och hela busskuren börjat skaka! Den andra personen hade fått ett telefonsamtal från någon här i Kristianstad som tydligen också känt skakningarna!
Lite läbbigt! *isch*

Måste ju ha varit någon form av en lindrig jordbävning..... är det inte lite wow-faktor på det?! ;-)

Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Tanja

Sjukt. Det finns ju lite avstånd mellan oss och vid 6,30 tiden skakade hela vårt hus. Grejor ramlade ner från hyllorna. Det komiska var att Jimi vaknade och skällde på hundarna. Nog för att dom kan leka vilt men det är väl att ta i.

Kram

2008-12-16 @ 08:38:00
URL: http://www.kezodouglas.se
Postat av: Josefine

Hej!

Usch ja det var obehagligt. Jag var på jobbet och det kändes som att ett tåg var på väg in i rummet. Men vi har ju inga tåg i närheten....sedan trodde jag att jag höll på att bli knäpp. Men då ringde Richard som oxå trodde att det var den nya värmepumpen.....då förstod jag att det inte var jag som var knäpp.Sedan var det bara till att lyssna på nyheterna.

2008-12-16 @ 10:53:09
URL: http://jossabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0