Kommer Darin?

Äntligen helg :-) ! Det har varit en rolig fredag med Halloweenfest och uppträdande. Jag hade fått låna Ellens röda peruk och efter några timmar var jag helt svettig i huvudet... Vi hade lovat våra elever att det skulle bli en överraskning men de förväntade sig nog något "större". Ryktet började sprida sig att Darin skulle komma till skolan... jo, förmodligen! Hrmm, snacka om fruktansvärd besvikelse när de till sist insåg att det var deras kära fröknar som var den efterlängtade överraskningen...! Fast det blev många glada skratt ändå... :-)
Nästa vecka är det lov (fast jag jobbar måndag och tisdag) och det känns skönt att veta att man bara kan ta det lugnt...








                                                        Jag hade vaniljyoghurt långt upp i näsan...


                                                Ja, läppstift är inte Carolines starkaste sida... ;-)

Var jättetrött i eftermiddags och har legat i soffan och slappat och tittat på Sex and the City och ätit Cheeseballz och druckit julmust - kan man ha det bättre?! :-) Tyvärr är julmusten redan slut så jag måste iväg och handla mer. Fick höra idag att det finns Skumtomtar i affärerna nu! Bara jag säger ordet Skumtomtar så vattnas det  munnen på mig...



"Fredagskul" på A3 (d.v.s. hundrunda med Mac & Miller, Kaxe & Zorro) i regn och mörker - bättre stunder har man ju haft i sitt liv... Extra gott är det ju att komma hem och kunna krypa ner i soffan med filt och sina gosiga innetofflor ;-)

Ellen har blivit rena discoprinsessan här hemma - disco förra fredagen, Halloweendisco i tisdags och disco i kväll. Varför hamnar alla discon i en klump?
Imorse hade hon dessutom fått för sig att hon skulle ha rakt hår = mamma får platta med plattången...  Som ni vet så är våra morgonrutiner tajta och det finns inte mycket överflödig tid. Men hör och häpna - idag lyckades jag på något mirakulöst sätt vara så effektiv att vi "jobbade in" 10 minuter. Detta innebar att jag hann plocka fram plattången och ta några tag i hennes hår. Ellen blev mer än nöjd :-)


Nu ikväll slocknade vår discoprinsessa i soffan - det är hårt att ligga på topp :-)



Efter kvällsmaten (pizza) hade jag lovat barnen att vi skulle ha "häxdryck" - och det blev det! Martin kunde naturligtvis inte hålla sig utan börjar experimentera och involvera barnen i olika experiment. Så tillslut var barnen mer intresserade av att fånga röken i glas än att dricka drink...*suck*





Sweet dreams!

Kommentarer
Postat av: Helena Johansson

Nämen! Jag visste inte att du bloggade!? Va kul! Då har man ännu en blogg att kolla in..Är ju på Tanjas varje dag..

Det är ju så himla kul att läsa om era bravader!

Ha det så gott!

Kramar från Småland

2008-10-24 @ 23:37:30
URL: http://www.jaquilines.se
Postat av: Tanja

Darin? Vem är det när man har Pernilla. Du var jättesöt. Förresten, hur har trimmningen med Basti gått? Det är väl snart utställning?

Kram Tanja

2008-10-25 @ 10:28:32
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0