Eriks första pingisträning

Nu i eftermiddag har jag och Ellen fortsatt på vår väg genom julgodisets värld :-)
Idag har det blivit Rocky Road (som är en av mina personliga favoriter) och nu ligger det färdigt i kylskåpet. Vågar knappt titta på det för då börjar jag väl bara provsmaka och sen är det kört....!

Medan tjejerna i huset ägnade sig åt aktiviteter i kökets lilla vrå så for killarna iväg till idrottshallen. Erik skulle träna pingis och började lämpligt nog samma dag som de hade avslutning för terminen *skratt*
Detta visste vi iofs om men när jag pratade med den trevliga karln så tyckte han ändå att vi skulle komma dit med Erik så att han fick testa lite och vi kunde snacka lite mer.
Vissa avslutningar fylls ju med fika och tomteluvor och andra lite annorlunda aktiviteter eftersom det är sista gången för terminen..... men så var det inte här. Man tränade precis som vanligt och Erik var överlycklig när han kom hem. Han hade hunnit spela två "matcher", lärt sig en ny serve, fått nya instruktioner om hur han ska greppa racketen samt gjort lita olika bollövningar.
Martin som själv är gammal pingisspelare (och en mycket duktig sådan!) tycker nog innerst inne att detta känns extra "gött" i hjärteroten *ler*
Saker som han tipsat Erik om (t.ex. greppet) har ju inte Erik velat lyssna på men idag hade ju tränaren sagt precis samma sak och det fick nog Martin att sträcka på sig lite extra *haha*

Nu är det alltså uppehåll och träningen fortsätter den 11/1 -10.

Kommentarer
Postat av: Tanja

Känns tryggt att veta att vi snart har en ny pingishjälte som förväntas ta en del medaljer i OS om några år nu när Jörgen Persson och J-O Waldner slutar.

Rocky Road är verkligen en personlig favorit på julbordet här också Vad är köttbullar, prinskorvar och julskinka jämfört med en hel skål Rocky Road :-)



Kram

2009-12-16 @ 23:00:36
URL: http://www.kezodouglas.se
Postat av: Tina

Vill du vara snäll och maila över ditt smarriga recept?



Kram

2009-12-17 @ 08:26:56
Postat av: alice

just det! jag vill också ha receptet! du får inte glömma det på måndag!

2009-12-17 @ 18:58:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0