Fritzl ger mig kalla kårar :(

Har precis läst Aftonbladet som naturligtvis ägnar största sidantalet åt Melodifestivalen och vinnarbidraget. Men om man bläddrar lite längre in i tidningen så finns det ett uppslag som handlar om familjen Fritzl. Ni vet den där mannen i Österrike som kidnappade och stängde in sin dotter i källaren där han byggt en specialisolerad liten lägenhet med trånga utrymmen.
Fy fan!!! Brukar inte svära men i sådana här lägen tycker t.o.m. jag att det kan vara tillåtet att svära! Jag får rysningar längs ryggraden över hur en människa kan vara så fruktansvärd!

Att bli kidnappad av sin egen far och våldtagen flera tusen gånger, tvingad att föda 7 av hans barn och leva under dessa förhållandena..... vad ska man säga?! Vad gör man med en så människa?!

Fy fan!!! (ursäkta...)


Kommentarer
Postat av: Tanja

Du behöver verkligen inte be om ursäkt för att du svär åt ett sånt äckel som denna man. Jag svär tyvärr för ofta så om jag själv skulle beskriva honom med svordomar skulle inte texten vara läsbar och definitivt inte till för barn och knappt ungdomar, ska jag vara ärlig inte för vuxna heller.

Kram

2009-03-15 @ 20:09:32
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0