Hallelujah

Följer ni Idol?
Jag ska erkänna att det inte har varit lika slaviskt här hemma som det brukar. Egentligen är det ju allra roligast nu i början då man kan få sig ett och annat gott skratt åt människor som inte har den minsta självkännedom. Fast samtidigt så hade det ju inte blivit lika bra underhållning om dessa underbara människor inte hade ställt upp.

Igår satt vi och tittade och jag det fanns en person som verkligen inte föll mig i smaken. Kanske inte pga hennes röst - för hon sjunger bra - men kanske pga hennes personlighet. Hon är lite "to much" för mig.
Nu var det ju så att hon gick vidare ändå men jag tyckte inte alls om hennes version av "Halleluja".

För mig är det Amanda Jensen som gör den allra bästa - utan tvekan - bästa versionen av denna låt!


Kommentarer
Postat av: Tanja

Jag har inte börjat följa Idol än för jag är lite tvärtom än vad du är. Du gillar början pga alla de som "gör bort sig i TV" och jag gillar slutet pga att då finns bara dom som verkligen kan sjunga och jag slipper sitta och tycka så synd om en massa som juryn bara ratar. Jag har intalat mig själv att dom tror verkligen att dom kan sjunga och dom blir så ledsna när något proffs sitter där och säger till dom att du är totalt värdelös. Jag har så svårt för att se på det då, jag är så ledsen. Men jag måste hålla med dig om att Amandas version av Halleluja är så bra så.

Kram

2009-10-04 @ 00:26:29
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0