I juni reser vi!

Efter många och långa diskussioner här hemma så tror jag att vi slutligen har enats och kommit fram till ett beslut när det gäller vår NY-resa.
 
När vi började kika på priser så överraskades vi nog av hur dyra biljetterna var och då var inget boende inräknat. Vi hade ju varit snabba att säga att hela familjen såklart skulle med och nu bet vi oss lite i tungan.....
Det skiljer ca 10000kr om vi ska resa i sommar jfr med nu under våren. Billigare att resa nu alltså.
Det är fortfarande mycket som hänger i luften men samtidigt måste man ta ett beslut någongång. Vi kan gå runt och vela och jämföra och spekulera fram och tillbaka i evigheter men frågan är ju vad man vinner på det i längden.
Jag gillar ju spontana grejer och beslut så även i detta fallet. Ikväll ska det alltså bokas resa och den 17/6 flyger vi med direktflyg från Kastrup till NY :-)
När det gäller boende så lägger jag allt i händerna på Sara och Emily som bor i NY och NJ och som har lovat att hjälpa oss allt de kan. Måste ju vara lättare för dem att kolla och veta var och hur vi kan bo på billigaste sätt än att jag sitter här på andra sidan jordklotet och letar på måfå.

Tänk vad märkligt..... för någon vecka sedan trodde jag att min sommarsemester skulle sträcka sig till en stuga i Hestra och nu sitter jag här och ska boka en resa till New York!
Livet är så spännande! Man kan aldrig veta vad som ska hända. Allt är möjligt och allt kan vända på en sekund.
Så sluta aldrig drömma, ge aldrig upp. Det finns alltid hopp och mening med allt! :-)


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vad spännande, blev det bara du och Martin eller hela familjen? Hur länge blir ni borta?

Perfekt att Sara och Emily kan hjälpa er att fixa boende, verkligen praktiskt.

2010-03-01 @ 06:13:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0