Fast

Idag har jag varit ute på äventyr *skratt*
Det började med en vanlig hundrunda i Horna tillsammans med Tina. Eftersom det blåste ute idag så valde vi att gå inne i skogen där det förhoppningsvis skulle vara lite mer lä jfr med ute på öppna fält.
Vägen dit tog sin lilla tid då vi upptäckte att blåsten fört upp stora snövallar på vägen och det var bara att hålla tungan rätt i mun och inte tappa styrfarten för då hade vi nog blivit stående där.
När vi skulle hem igen skulle vi köra inom Rinkaby för att hämta med oss Ellen (hon hade övernattat hos Lotta & Ola). Att köra hem till dem var lättare sagt än gjort...... snön låg så fint i stora vallar oavsett vilken väg vi försökte oss på. När vi tillslut bestämde oss för att ta fart och plöja genom snön på den lilla vägen så kom vi inte så värst långt...... vi satt fast! *suck*
Stackars Tina fick ut och putta och gräva med händerna (har lärt mig att man nog borde ha med sig en spade i bagageutrymmet) men inte kom vi loss för det. Det slutade med att Ola fick komma och hjälpa till. Tydligen behöver man inte hålla sig på vägarna när det är sådant här väglag utan man kör där man anser vara bästa möjliga - det lärde jag mig också idag av Ola ;-)

Vi har nu konstaterat att Ellen glömt sitt duntäcke hemma hos dem men jag tänker inte försöka bege mig dit igen. Vem vet vad jag råkar ut för då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0