Picknick i solnedgången

I går morse när vi skulle åka över till Manhattan hittade vi ett jättemysigt ställe som vi alla ville återvända till. Vårt hotell ligger ju precis vid Hudson floden och man har en otroligt vy över södra Manhattan. Där har de då byggt en samlingsplats (Owen Grundy Park) för folk att sitta och umgås, promenera eller bara njuta av utsikten. I går morse var där inte så mycket folk men på kvällen hade det samlats desto fler. Vi hade med oss lite tilltugg och det blev en mysig picknick i solnedgången.














Kommentarer
Postat av: I o A

Hej Pilla med familj!

Känns skönt att Ni har det bra. Vi följer Er på bloggen och gör ett och annat försök att prata med Er på Skype.Nu är det fredag kväll och Basti tycker det är gott att hela flocken är samlad. Jag har varit på två dagars avslutning med ledningsgruppen på Kiviks Hotell. God mat och gott vin samt lite hejdå till mig som ska bli pensionär.

Stora och varma kramar från pappa Alf o Ingrid.

2010-06-18 @ 20:08:38
Postat av: Tina

Hej på er alla!

Älskar den nedersta bilden!!!! Verkar vara en underbar resa :)



Till Alf och Ingrid!

Om Basti vill med ut på långrunda med sina setter kompisar så slå en signal.

Kram Tina

2010-06-18 @ 23:49:00
Postat av: Johanna

Vad härligt det är att se bilder på Manhattan. Var ju ett tag sedan man var där sist typ 1996. Men ni måste ha det riktigt härligt om man tittar på bilderna. Kramar Johanna

2010-06-19 @ 20:35:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0