Bra start på helgen

Äntligen fredag!
Den här veckan har jag verkligen unnat mig saker. Allt från tid till konkreta saker. En liten middagslur i soffan är ju heller aldrig fel ;-)
Idag hade jag beställt tid för massage och jag måste bara än en gång höja henne (den lilla thailändskan) till skyarna. Hon är helt fantastisk! :-)
Hon knådade och tryckte på mina spänningsknutor och det var gudomligt! Så klart att det känns men det är den där känslan som ligger precis mellan ont-skönt, ni vet. Man känner hur knutorna successivt blir mindre och mindre och när man sedan 70 minuter senare reser sig så är man ganska öm.
Ska försöka tänka mer på hur jag sitter och jobbar vid datorn. Hon trodde att det var en bidragande faktor till mina knutor och spänningar.

Lagom inoljad och slö så hade jag ett uppdrag att utföra innan jag kunde köra hem. Jag skulle fixa födelsedagspresent till Ellens kompis som hon skulle hem till på kalas ikväll. Tidigt ute som vanligt - I know ;-)
Fixade snabbt en present men då hade jag hunnit kvickna till och tänkte att jag lika gärna kunde ta en liten snabb shopping-spanar-runda på stan. Hade sett en fin väska som jag var lite sugen på så den fick det i alla fall bli. Då träffade jag Jessica och efter lite shopping tillsammans så blev det en fika på Duvanders. Bättre start på helgen kunde det ju knappast bli :-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0