Lättlagad och trevlig adventskaka

Alla vet ju att jag inte är sådär huslig av mig. Men min kollega Caroline har inte gett upp hoppet om mig utan idag fick jag ett recept på en enkel kaka som hon trodde att t.om. jag skulle kunna klara av! :-) Tänkte dela med mig av receptet - kanske fler som gillar att baka - i alla fall den här "roliga" kakan! *skratt*

Lättlagad och trevlig adventskaka

1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
nötter
2 liter whiskey

Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskeyn genom att smaka. Häll whiskeyn i ett decilitermått och drick. Upprepa.

Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskeyn om den fortfarande håller kvaliteten.

Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg tll 1 msk socker och vispa igen.

Kolla om whiskeyn fortfarande är god, drick ännu en kopp. Schtäng av elvischpen.

Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad fjukt...

Schätt på elvischpen igen..

Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med muvschkrejsel. Schmaka sen om whiskeyn fortfarande är god.

Schen schka du shila 2 dl schlat, eller nåt schånt. De e´ inte schå noga.

Kolla whischkeyn. Schila citronsaften, lägg till en mat....sched....

osså socker, eller nåt, äsch.... vad fan....

Schmörj ugnen. Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga elvischpen.

Schläng ut schkålen genom fönschtret och.... schå kolla schen whischkeyn.

Gå å lägg dej.... vem fan vill ha fjuktkaka...?



Hahaha.... :-)

Kommentarer
Postat av: Josefine

Den kakschan kunde ju även jag sshom är glutenintolerant äta. Den innehåller schju inget veteschmjöl. ;) ;) Tack för rescheptet!;)

2008-12-16 @ 18:38:19
URL: http://jossabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0