USB-jakt

God morgon! Följ med på min hysteriska USB-jakt!
Igår kväll satt jag och skulle föra över gamla bilder från en hårddisk till en annan. Tänkte använda mig av mitt USB-minne ...... om jag bara vetat vart det tagit vägen!
Det hade ju legat mitt framför mig hela tiden men nu ikväll var det borta!
Jag hade en starkt misstänkt - ERIK! Han hade suttit och lekt med det tidigare och jag hade sagt till honom att låta det vara men förvirrad som han är nu för tiden så skulle han mycket väl kunnat tagit det igen utan att han själv var medveten om det. Tyvärr sov han när jag upptäckte detta så jag kunde inte gå in och fråga honom. Det fick vänta till nu på morgonen.

När jag frågar honom idag så vet han ingenting.... Han har inte rört det säger han. Nähä....
Blir lite smått desperat då jag har en del ganska viktigta grejer på det minnet. Försöker lite halvhjärtat med Basti, typ

"- Basti! Leta USB!!!"

Mmmm.... tyvärr har vi inte präntat in det där kommandot.... alltså USB. Han fattade zero och trodde bara jag vill leka så han la sig på rygg med alla benen i vädret och ville bli kliad på magen..... ingen vidare sökhund!

Letade runt överallt här i huset och in på Eriks rum som mer eller mindre ser ut som ett bombnedslag med alla smågrejer som ligger huller om buller..... Att hitta ett litet legoliknande USB-minne där är som att leta efter en nål i en höstack!

När jag letat överallt säger både Martin och Ellen att jag borde titta i min väska.... där USB-minnet brukar ligga.
Men det vet jag att där ligger den inte.... men nu är jag i det läget att jag kollar på alla omöjliga platser också!
Jag kollar...... och vad hittar jag väl där om inte det lilla förbaskade skit-USB-minnet!!! :-(

Sen fick jag den vanliga föreläsningen av Martin om att jag alltid borde lägga mina saker på samma ställe.... bla bla bla....


Kommentarer
Postat av: Tanja

Flytta bilder. Jag kommer att skriva i min blogg idag om vad som hände med alla mina bilder igår när jag skulle flytta dom till min nya externa hårddisk. 43 gb, väldigt många bilder. Disken havrerar och alla mina foto är borta. Behöver jag säga att jag grät mig själv till sömns. Alla mina hundbilder. Just nu hatar jag allt som heter datorer.

Kram

2008-12-27 @ 19:39:03
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0