Kippers

Efter jobbet var det bussen hem (naturligtvis somnade jag *zzz*) och sedan var det Basti som skulle ut. Fick sällskap av Josefine som går i hundköpar-tankar. Det är inte lätt att hitta en ras som passar familjen och som faller en i smaken på alla sätt och vis. Men nu börjar de kanske närma sig sitt mål...?! Vi ser fram emot att  få ett nytt hundförvärv i kvarteret :-)

Svärföräldrarna börjar nästan bli stammisar här hemma nu och var på plats även idag då den nya tvättmaskinen skulle hämtas och installeras. Martins ögon lyste som vilket annat barns på självaste julafton...! Jag kunde nästan läsa hans tankar:

"- Ja! Jippie! Jag ska äntligen få börja tvätta igen!" Det är nog bara Jamiesar som tänker så...

Farmor lagade middag och höll ställningarna här hemma medan jag duschade och gjorde mig iordning inför kvällens evenemang.

Klockan 19.00 träffades vi utanför Kippers och där åt vi en god middag (jag åt fisk- och skaldjursgrytan och jag kan väl säga så här - jag hade kunnat äta mer - lätt!). Vi var i alla fall där för att fira "gamlingen" Tina, som iofs fyllde för ett tag sedan  - men det är ju aldrig fel att få fylla igen... eller hur?




Tina...

Trevligt hade vi i alla fall och sedan drog vi vidare - inte så långt - några meter till Harrys. Vem träffade vi där? Jo Cecilia och Gloria som jobbat tillsammans med oss tidigare! :-)


Cecilia...

Tack för en mycket trevlig kväll! :-)

Kommentarer
Postat av: Gloria

Det var en mycket härlig avslutning på kvällen. Det tyckte både Cilla och jag. Ha det gott!Kram, Gloria

2008-12-13 @ 11:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0