Piss-sur!

Home sweet home! Äntligen hemma efter en låååång dag......
Håller på med utvecklingssamtal och det sista ikväll skulle starta 18.30. Hade haft en paus innan på ca 50 minuter och satt bara och väntade på att tiden skulle gå så vi skulle kunna börja.
Men...... vad jag kan bli irriterad på oansvariga människor! De kom aldrig! De dök alltså inte upp och har fortfarande inte hört av sig heller!!! Jag blir piss-sur!!! :-(
Jag vet att jag inte skulle skriva något om jobbet här men idag kunde jag inte låta bli att låta detta slinka igenom och in i bloggen - sorry!

Nu byter vi ämne!
Erik är fruktansvärt fokuserad på sin julstrumpa och kollar väl si sådär 30 ggr varje dag om det ev. har kommit något nytt i strumpan (även om han vet att tomten bara levererar en liten överraskning/dag).
I morse låg han naturligtvis inne i våra sängar när jag slog upp ögonen. Smög upp och hann väl 6 meter innan jag kunde höra hans steg efter mig. Han rusar in på rummet och ropar samtidigt "- Jag ska bara kolla om det ligger något i strumpan!" Då var klockan 05.40....! *stön*

Kan för övrigt meddela att tomten, alias Erik, har varit generös idag och det har legat överraskningar i min julsrumpa både i morse och ikväll. Jag kan nu fylla på mitt förråd av hemmagjorda halsband! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0