Länkar

Jag har lagt till lite nya länkar då och då och tänkte presentera dem nu.

Överst har vi Atlas. Det är Bastis kullbror och här på hans hemsida kan ni läsa och titta på bilder. Absolut värt ett besök!

Om ni besöker Helenas blogg så kan ni följa hennes vardag tillsammans med hundarna ( Gordonsettrar - såklart ;-)  ). Du kan också nå hennes blogg om ni först går in på Kennel Jaquilines hemsida.

Om ni sedan klickar er in på Kennel Hotfire så kommer ni till Lise-lotte och hennes dotter Emma. De har också en förkärlek till de fyrbenta varelserna men i deras fall så brinner de lite extra för "de röda". Tillsammans har de 4 härliga irländska settrar! Tillsammans med Lise-lotte ska jag försöka kämpa mig igenom ringsekreterarkursen...... :-)

Sist för denna gången har vi en "icke-hund-länk"..... Det är Magdas blogg. Den hade mycket väl kunnat handla om hundar eftersom hon har mycket erfarenhet kring det och har en flatcoted retriver som heter Scott, men i denna blogg kan vi följa deras väg mot adoption. Som jag har berättat i ett tidigare inlägg så är de en av pilotfamiljerna när de nu ska adoptera från Nepal - såååå spännande! Så vill ni följa deras resa så tycker jag att ni ska besöka hennes blogg!

Har ni några favoritbloggar som ni följer? Tipsa gärna! Jag har några...... :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0