Jag har fått en julstrumpa...

Känner mig ganska "efter-maten-trött" och sitter här och sneglar lite lustfyllt på soffan som står ca 6 meter ifrån mig... Det är precis som om den ropar "- Kom och lägg dig, kom och lägg dig..."
Nej, om jag faller för frestelsen så kommer jag inte att komma upp därifrån utan blir liggandes resten av kvällen - nicht gut!

Kom hem efter en lång arbetsdag och Ellen & Erik var snabba att informera mig om att jag numera också har fått en "julstrumpa" - ni vet - en sån där tomten kommer och lägger små paket i varje dag!
Att Ellen & Erik har varsin, det visste jag (eftersom det är jag som hängt upp dem :-)   ) men att JAG också fått en - det var en riktig surprise!

På väg upp till sovrummet (där den tydligen skulle hänga) hann jag fundera och skönmåla min älskade man för att han på något mystiskt sätt lyckats fixa en julstrumpa åt mig - åååh, vad gullig han är! ♥
Tog ett kliv in i sovrummet och någon satte ner mina båda fötter på jorden igen och sa "- Välkommen till verkligheten!"
Istället för en typisk julstrumpa hade jag nu fått en ny variant....
Beskåda min julstrumpa....



Tja, jag ska inte vara kräsen.... en begagnad svart fotbollsstrumpa, fastknuten i sänggaveln, är väl bättre än ingenting..... förmodar jag......

En överlycklig Erik hoppar upp och ner i sängen och tycker att jag ska öppna strumpan..... d.v.s. knyta upp den.... och inuti hittade jag världens finaste gåva en mamma kan få....... ett egenkomponerat halsband! Måste säga att jag tycker min son har anlag för att göra halsband :-) Love dig, Erik!!! Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0