Kulörta lampor? No thanks!

Martin har precis kommit hem från kvällsrundan med Basti. Det är alltid lika spännande att gå runt bland kvarteren nu när mörkret har lagt sig och studera allas juldekorationer av olika storlekar, färgkombinationer och modeller.... *skratt*

Nu har Martin tydligen upptäckt ytterligare ett hus som sticker ut med sitt julpynt! Vissa hus lyser upp hela grannskapet så man behöver inte ha en endaste liten ljusslinga på sin egen tomt.

Jag ska erkänna att jag har liiite svårt för kulörta lampor..... Lampor som skiftar färg eller blinkar i hysteriska hastigheter. Jag vet inte varför - men så är det!
Jag har sett allt från upplysta tomtar som håller på att klättra uppför stuprännan eller ner i skorstenen, tomtens renar och släde uppe på ett garagetak, grindstolpar som skiftar färg i alla regnbågens nyanser.....

Det enda kulörta vi har hos oss är våra porrlampor i köksfönstret. Men om det är någon som går utanför vårt hus och undrar vad det är för något rött/vitt/blått-blinkande som rör sig i trädgården så var bara lugn - det är bara Bastis blink-halsband som han har på sig för att synas i mörkret! :-)




Mysigt eller anskrämligt?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0