I'm back

Mätt & belåten sitter man nu här och funderar över hur dagen varit. Jodå helt OK!
Farmor & farfar har varit här i kväll för att hjälpa till att spola rören så att den förbaskade värmepumpen ska kunna fungera någongång utan att larma och stanna. Men det funkar inte....

Plötsligt kommer de med ett vitt kuvert och Ellen & Erik som tydligen vet vad det innehåller hoppar upp och ner som studsbollar och tycker att vi ska skynda oss att öppna det.

"-Öppna det så blir ni glada!" säger Erik.

Vi fattar ingenting men eftersom det står God Jul och dessutom våra födelsedagar på kuvertet så förstår vi att det är en för tidig present. Tja, presenter är ju alltid kul att få... :-)
I kuvertet ligger ett papper och ett kvitto - de har varit och betalat vår tvättmaskin - jabbadabbadooo!!!! :-)  Jag är helt lyrisk och märker att jag har svårt att få upp min haka som tydligen fastnat och låst sig i det nedersta läget.... man kan också kalla det chocktillstånd! TACK TACK TACK!!!!



Arne (Martins pappa) säger att de ville ge oss en upplevelse.... men den här upplevelsen varar i måååånga år tyckte han - jo tack, det stämmer ju....

Plötsligt ler jag ännu lite mer - välkomna tillbaka alla spontanpresenter som ligger och väntar på mig i affärerna............ välkomna tillbaka alla objektiv som jag vill sätta på min kamera.......... välkomna tillbaka alla små söta lap-tops som jag drömmande tittat på i alla reklambroschyrer.......... och välkomna tillbaka alla kläder jag spanat in till mig själv!
I'm back!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0