Bröstfontäner

Nu ikväll börjar min höft rätta in sig i ledet igen och man börjar känna sig som 34 (snart 35) igen och inte 80! Sitter här och drömmer om massage..... vad skönt det hade varit!

Jag minns en gång för mycket längesedan. Då var det en kille som hette Martin och han erbjöd sig att massera sin nya flickvän Pernilla varje kväll...... det var tider det! Nuförtiden får man typ böna och be för att man överhuvudtaget ska få en liten knådning.



Kanske borde man ta en riktigt lyxig SPA-helg och unna sig massor av behandlingar.......vad gött det hade varit!
Nu kom jag att tänka på när jag var i Tylösand (det är andra gången jag för detta på tal inom bara ett par dagar.... ni som var med i Vitemölla ni kan skippa detta inlägg).

Tjejgänget hade bestämt i god tid att vi skulle åka dit och lyxa lite. Då var jag gravid med Ellen (så det var ju ett tag sedan...) men i mina ögon så var det väl bara att lämna henne hemma, pumpa ut lite mjölk, packa väskan och lägga sig och bli knådad.....
Med facit i hand så var det ju inte riktigt så enkelt. Ellen var ca 1½ månad och jag hade fortfarande inte riktigt fått kläm på det där med amningen (det fick jag aldrig förresten!). Istället för två övernattningar så blev det en för min del men det var ju bättre än ingenting alls.

Redan efter ett tag började brösten ömma och jag som hade med mig min lilla pumpmaskin började ju pumpa ut.... *skratt* Så höll det på och man kände sig mer som en kossa än en lyxmamma som var iväg på SPA. 

Hur som helst så bestämde vi att vi skulle gå på ett vattengympapass. Jag skulle naturligtvis med. Men eftersom brösten var spängfyllda - igen - så skulle jag bara springa upp på rummet och pumpa ut så att jag kunde vara med på hela passet.
Innan vi åkte iväg hade jag varit på BVC och fått ett speciellt nässpray som jag skulle spraya i näsan för att mjölken lättare skulle kunna komma ut när jag pumpade. Tänkte att det var dags att använda det nu eftersom tiden var lite knapp innan passet skulle börja.
Jag sprayade. Tjohoooo - 5 strålar från varje bröstvårta - det ni! Det stod som en fontän rakt ut och jag stod över vasken på toaletten och väntade på att det skulle sina..... jag väntade och väntade...... och väntade......Tillslut knackar det på dörren och en av tjejerna undrar om jag inte kommer snart - de ska ju börja nu.
Då kom tårarna. Jag kunde inte gå därifrån med mina fontäner - jag var fast!

På väg hem i bilen satt jag också och pumpade - fyllde en faska - vevade ner fönstret och kastade ut mjölken - sedan körde vi vidare...

Så kul hade jag på min SPA-helg..... Kanske dags att göra ett nytt försök?



Tur man kan skratta åt detta nu! :-)

Kommentarer
Postat av: Tanja

Hahahahahahahaha

2008-12-08 @ 22:26:50
URL: http://www.kezodouglas.se
Postat av: Helena Johansson

Ville bara säga STOOOOORT GRATTIS till den fina bilden i Hundsport!!!!!! Jag är SÅÅÅÅÅ avis :-)))!

2008-12-09 @ 14:13:33
URL: http://www.jaquilines.se
Postat av: Tanja

Jag ville också gratulera till vår nya stjärna. Det är så jäkla bra att t o m Hundsport ville visa upp Basti och dig.

Kram Tanja

2008-12-09 @ 20:47:13
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0