Låt er inte luras!

Martin kom och hämtade oss i stan och sedan bar det av till Kvantum för att fylla det tomma, ekande kylskåpet här hemma i vårt kök... men det blev en snabbhandling eftersom ingen av oss var på humör för att handla och planera middagar. Det viktigaste på min lista var Julmusten och Skumtomtarna! :-) 

Igår körde faktiskt Martin för att handla Skumtomtar till mig men hade nog lite för bråttom så han tog fel sort!!! När det gäller Skumtomtar då är jag verkligen kräsen!

Martin hade hittat Skumtomtar i lösvikt och redan hunnit lägga dem i kundvagnen men jag såg direkt att det inte var de äkta! Så för säkerhets skull smög jag ner "vanliga" påsar också. Ute på parkeringen testade vi och det var som natt och dag! Vilken smakskillnad - det går inte att jämföra!

Så nu lägger jag ut en bild så att ni inte går i samma fälla...! *ler*
Det är den röda påsen (Juleskum) ni ska speja efter om ni vill ha de "äkta" tomtarna!


Mumsfilibaba...


Kommentarer
Postat av: V

Du vet att det finns jättebilliga skumtomtar på Rusta va?

2008-11-13 @ 21:43:06
Postat av: Pernilla

Nu vill man ju veta HUR billiga?! 100g på Kvantum = 9.90kr. OCH sen till den viktigaste frågan - är det de "äkta"?

2008-11-13 @ 22:59:35
Postat av: M

YES Pilla, vi har precis samma smak! Cloetta (=Röd påse) ska det vara annars kan det kvitta! Jag ska absolut ta mig en tur till Rusta och spana in - tack "V" för tipset! ;-) Ända sedan i tisdags har jag suktat efter min stora påse i skåpet, men maken har satt stopp (tur att någon i familjen har karaktär...)! Fast IDAG fredag ska vi festa på dessa efter de traditionella fredags-kycklingvingarna så blir det skumtomtefrosseri!

Jag har också skrivit upp en låda med skumtomtar på min önskelista he he (även om jag så klart är stor nog att köpa dom själv för egna pengar ;-)),men barnslig som man är...

Kramar M

2008-11-14 @ 09:18:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0