Jag har sniffat på chipsen...:-P

Hemkommen från kursen som startade ikväll. Egentligen var det ett sånt där spontan-infall som gjorde att jag överhuvudtaget anmälde mig till den här ringsekreterarkursen. Jag läste om det på Nordskånska kennelklubbens hemsida - och vips, så hade jag skickat iväg ett mail där jag anmält mig - bindande!!! Oups, vad var det jag nu hade tagit på mig?! Men har man gett sig in i något så ska det slutföras! Så jag tog bilen och körde till Hässleholmsgården och har suttit där i 2 timmar och diskuterat hundutställningens alla regler och bestämmelser - pust!
Man kände sig som skolelev igen - läxor, prov och praktik står på schemat. Det är ingen glidarkurs den som nu trott det...! Det finns dock en liten parantes - om man gör praktik eller senare jobbar som ringsekreterare så får man inte visa hund på den utställningen - vilket innebär att man i så fall får förlita sig på en snäll handler som kan ställa upp - typ en blond tjej...:-) Någon som känner sig manad? Typ Tina, kanske? ;-)

Imorgon är det vägning - oups! Jag har nu klarat av min första vecka som "nyttig"- d.v.s jag har försökt klara av alla frestelser... shit vad det finns många! De första dagarna var PEST! Jag såg godis, chips, kladdkakor och glass överallt - vart jag än gick. Fruktansvärt! :-(  Men abstinensen gick över och jag tycker nu att jag har kontroll över mitt humör igen. Men om inte den där förbaskade vågen visar ett minus imorgon när jag ställer mig på den - ja, då... ja, då vet jag inte vad jag gör! Troligtvis går jag hem och kränger i mig resten av den öppnade chipspåsen som Martin så "snällt" har köpt hem (MIN FAVORITSORT!!!).
Idag har jag sniffat på dem...:-) De luktar underbart (chipsen alltså)... jag kan riktigt känna smaken av saltet och den där frasigheten när man biter på dem... mmmmmm... jaha, nu vattnas det i munnen på mig - typiskt - jag som strax ska gå och lägga mig - det är inte alls en lyckad kombination att gå och lägga sig när man är sugen eller hungrig :-( 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0