Prutt...

Hur kan man fisa så att det luktar urin??!!
Lugn, bara lugn - jag lovar att inte sjunka så lågt att jag når kiss- & bajsstadiet men denna frågeställning har lyckats förbrylla mig och Martin nu ikväll.

Vi upptäckte att det helt plötsligt började lukta kiss och eftersom det bara finns en som skulle kunna misstänkas - BASTI (även om det verkade mycket otroligt och märkligt!) så började vi försöka orientera oss till själva pölen.
Först misstänkte vi att han "vattnat" vår stora passionsblomma som står i en stor kruka på golvet... jag svor och lovade att om han gjort det, ja då....-------   !!!! Men med näsan ända nere i krukan så fann vi att det var falskt alarm härifrån - sökandet fortsatte...

Både jag och Martin gick och kröp omkring här - sniffandes - och det var lite som att leka leken " Nu bränns det - nu blev det kallare". Basti själv stod bara och glodde på oss och viftade på svansen - han undrade varför vi kröp runt på golvet båda två - ville  vi leka?

Till slut försvann kisslukten och det hela var mycket märkligt - och plötsligt kommer den tillbaka igen - och det är nu Martin lokaliserar den till - BASTI!!!
Han fiser - och det luktar urin! Hur funkar det? Vad har han då käkat? Alla ni som kan det här med hundar... någon som varit med om detta? Vad säger du Margret?

Han kan bara total-glömma att få sova hos oss i sovrummet i natt om det ska stinka sådär resten av natten! BLÄ!


Hur är det möjligt?!

Kommentarer
Postat av: Tanja

Hejsan!

Det måste ligga i deras gener. Både Kezo och Douglas kan släppa fisar som inte är av denna värld. Det förekommer också tillfälle då det luktar mer åt urinhållet men det brukar bara komma när dom har blivit skrämda/hotade av sin bror.

Kram Tanja

2008-11-26 @ 22:50:53
URL: http://www.kezodouglas.se
Postat av: Margret

Hejsan världens bästa Pilla!!!

Tyvärr kan jag inte hjälpa dig men jag fick iaf ett gott skratt när jag såg både dig och Martin "framför mig" krypandes på alla fyra och sniffande. Undrar bara vad Basti tänkte???

Massor av kramar från Margret

2008-11-27 @ 14:56:55
URL: http://www.vidjoels.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0