Dansa mitt namn...??!

- "Ska bara lägga mig i soffan 2 minuter sen kommer jag igen!"
Ja, ungefär så sa jag innan jag kröp ner under filten i soffan och sedan vaknade jag med ett ryck då Basti skällde på en apa på TV:n (han som så sällan skäller överhuvudtaget!) När man då sakta, sakta sträcker huvudet över kanten på soffan så upptäcker man att bordet redan är avdukat - undrar vem som gjort det ;-) ?! Inser då att jag nog legat mer än 2 minuter... men återigen - ni som inte har en James - skaffa en! Verkligen suverän på det mesta :-)   !!!

Ska strax köra iväg och hyra film - torsdagar är nämligen vår "filmkväll" och har varit det sedan mååååånga år. Faktiskt en mycket trevlig tradition! Då hyrs det film, dukas upp med chips och godis och sedan är det bara att krypa upp i soffan. Vår kompis Per kommer också - trogen som han är. Självklart startar inte filmkvällarna förrän barnen somnat och när barnen var riktigt små kunde det vara lite problematiskt då de lätt vaknade och bara skrek. Jag minns när Ellen var bebis - då hyrde vi in min syster som fick komma och ha hand om den skrikande Ellen medan vi andra tittade på film - kanske inte det bästa bakgrundsljudet - men med lite vilja så gick det! Har ni några bra filmtips så skicka dem gärna hit!

Imorgon är det fredag och då ska jag och Caroline (min kollega) köra till Simrishamn för att gå en utbildning - "dans i skolan". Jag tvingade Caroline att lova att det inte var danser som VI skulle lära oss att dansa - inte riktigt min grej - utan mer hur man kunde använda dansen i undervisningen. Häromdagen berättade Caroline lite exempel på vad hon trodde kunde dyka upp under kursdagen - "Ja, de kanske säger att du ska göra en rörelse till ditt namn..."
Hrmmm... VA??! Hallå? Nu fick jag lite panik och har ägnat tid under de senaste dagarna att fundera ut vad jag skulle kunna göra för rörelser till mitt namn - Pernilla - vad fasiken gör man till det? PANIK PANIK!!! Vickar lite på rumpan, vifta med armarna, snurra runt... fler förslag? Har ni inga filmtips går det alltså lika bra att skicka rörelsetips till mitt namn! Jag ska erkänna att jag är ANINGEN nervös inför morgondagen! Rapport om hur det gick kommer senare...

Fast samtidigt hade det kanske inte varit så dumt att ta ett rejält danspass och bli riktigt svettig och bränna några kalorier!? Jag har hamnat i det där stadiet "Jag-börjar-på-måndag" men med det har jag ju inte sagt VILKEN måndag jag ska börja bli lite sundare och nyttigare - inte ikväll i alla fall eftersom soffbordet snart dukas upp med diverse godsaker!
Idag när jag kom hem från jobbet möttes jag av Ellen som berättade för mig att hon tyckte att jag skulle köpa en sån där "skak-maskin". Jag fattade ingenting?! Jo, då hade hon tittat på någon TV-kanal och sett något man kunde sätta på magen (eller andra delar av kroppen som man vill ha lite fastare) och sedan började den skaka och ruska om fettet/hullet och - VIPS - så fick man snygga muskler istället... Jo, det lät ju bra...
Undrar fortfarande i mitt stilla sinne om det var hennes finskänsliga sätt att säga till mig -"Har du sett dig själv i spegeln på sistone morsan? Du behöver en sån här!"


Kramar Pilla

Kommentarer
Postat av: Tanja

Menade din dotter den där Vibra Tone? Isåfall, jag är ledsen men jag måste erkänna att jag har en sån. Fungerar det? Du har ju sett hur jag ser ut :( Man ska kanske använda den oftare än jag gör. Fast det där med filmkväll och godis, det lät spännande. Synd att affären ligger för långt bort. Så är det att bo i skogen.

Kram och lycka till imorgon

Tanja

2008-10-02 @ 21:28:48
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0