Grattis på 35-års dagen!

Jag hann aldrig ut med kameran fler gånger idag - det blir ju mörkt så tidigt nuförtiden och tidigare lär det ju bli... Men det finns ju en morgondag! :-) 

Precis innan jag skulle åka på möte öppnade jag ett brev som kom med posten idag. Handskrivet - det är inte ofta man får det nuförtiden! Kunde se igenom kuvertet att det stod 35 och jag var helt övertygad om att det var en inbjudan till 35-års fest - yes, vad kul! Men... det var ingen inbjudan... det var ett gratulationskort... till MIG på min 35-års dag!!! What?! "Grattis på 35-års dagen den 29/10-08...."   Tja, jag fyller ju 35 i år men detta var faktiskt två månader för tidigt! *ler* En sån gullig omtanke och jag hade inte ens en aning om att de visste om att jag blev 35 i år. Ska träffa avsändarna på lördag och ska bli så spännande att höra och se deras reaktion! :-)


                                                                             Mitt födelsedagskort... :-)


Efter mötet var det då dags för invägning! Big happening...- or not...! Följde med min mamma till Viktväktarna och vägde in mig... resultatet var inte så hemskt som jag kanske hade förväntat mig. Har ett par kilon som jag vill ha bort.
Så imorgon bitti startar jag på allvar - det innebär att jag har en kväll till på mig att tömma godis-skafferiet ;-)


Egentligen skulle jag duscha Basti ikväll inför lördagens utställning. Man ska helst göra det ett par dagar innan själva utställningen för att pälsen ska hinna "lägga sig" och för att det inte ska bli så mycket "fluff". Men just nu orkar jag faktiskt inte så jag skjuter på det till imorgon...  Han får väl bli en fluff-boll då... :-)
Ikväll får det bli Sex and the City för hela slanten istället! :-)

Fick ett jätteroligt telefonsamtal av Magda idag - jag är såååå glad för er skull! Puss på er!

Kram



Kommentarer
Postat av: Tina

Stopp!

Basti ska inte behöva se ut som en fluff-boll i Växjö bara för att han har en lat matte. Masa dig hit och låna lite schampo och min borste.

Ps Micke åt precis upp min sista skumtomte och när jag frågade honom om han också gillar dem. Så svarade han- Nej, egentligen inte!!! Snacka om slöseri :)

Tina

Kram Tina

2008-10-29 @ 19:10:52
Postat av: Margret

Hejsan Pernilla!

Du har verkligen förgyllt min tid som konvalescent med din Blogg som jag med spänning är inne och läser både morgon och kväll.

PS: Astrid har blivit duschad i kväll av Tage som väldigt motsträvigt ställde upp (ingen James här inte) för hur ogärna han ville så var han tvungen att medge att det kanske inte skulle fungera med en gipsad arm.

Ett stort LYCKA TILL på lördag!

Kramar från Margret

2008-10-29 @ 20:03:46
Postat av: Lise-Lotte

Ha,ingen risk att missa uppvaktningen alltså!

Jag har också blivit uppvaktad förtidigt, jag fick nämnligen min Nikon i förtidig 50 års present av Roland. Nästa exakt ett år förtidigt ;))

Nu hoppas jag att han ska glömma det, och i alla fall köpa något trevligt tillbehör till kameran..........

2008-10-29 @ 21:26:25
Postat av: Tanja

Hejsan!

Jag trodde att din blogg idag skulle vara full med ljuvliga höstbilder på träd och andra saker som står stilla (det var väl så du skrev i sms:et). Sen vill jag önska dig lycka till med dieten som du ska börja på, som om du skulle behöva tappa några kilo.

Kram på dig

Tanja

2008-10-29 @ 21:53:14
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0