Konsten att bära en golfbag

Golflektion nummer 1:
Hur man bär en golfbag.

Har fått låna en kompis golfset för att testa på och se om det verkligen kan vara något för mig. Överraskades av hur tung den där stora väskan (bagen) var. *stånk*  Menar de verkligen att man ska tvingas kånka runt på den där?
Jaja, ville väl inte riktigt visa Martin hur tung jag egentligen tyckte den var så jag kastade lite nonchalant upp den på axeln och höll strax därpå att snurra runt.....det blev lite konstig övervikt *hrrmm*
Skam den som ger sig...upp med bagen igen och sen promenerandes fram till Martin. Det känns ungefär som att gå runt med en handväska...OK, en gigantisk handväska....typ fylld med cementblock eller något liknande...... 
Han bara tar sig för pannan och stönar och menar att jag ser hur fånig ut som helst. Han har sedan en snabblektion i - ja, just det - hur man bär en golfbag! *skratt*

Ikväll åkte vi ut till Skepparslövs golfklubb och gick korthålsbanan. Det är 6 hål men räckte mer än väl för mina axlar! Shit vad tungt!!! Min egen lilla caddie (Ellen) orkade knappt lyfta bagen så hon var ju inte till någon större hjälp ;-)
Nej, ska det bli något seriöst av detta i framtiden så ska det definitivt investeras i en vagn.
Annars gick det faktiskt ganska bra! :-)

Kommentarer
Postat av: johan

säg till när det gröna kortet ska tas så hänger jag med....

2009-08-06 @ 05:51:48
Postat av: Curt H

Jag satte i går upp en golfvagn på vinden. Används inte av mej men är helt ok att använda. Vill du ha den?

2009-08-06 @ 12:43:26
Postat av: Tanja

Jag kan se framför mig när du håller på att falla över med bagen. Jag själv drabbades nästan av det när jag skulle slänga upp tuberna på ryggen inför en dykning:-) Men lycka till med din nya hobby. Det blir kanske så att jag träffar på dig i Barsebäck på touren där.

Kram

2009-08-06 @ 15:10:22
URL: http://www.kezodouglas.se
Postat av: Pilla

En golfvagn hade varit räddningen för mina axlar annars kan jag nog lika gärna lägga ner det här projektet överhuvudtaget. Lite snopet om det ska behöva falla pga sviktande muskler ;)



Curt....tack för erbjudandet! Om du har en vagn som du inte använder så kan jag nog påstå mig vara en aning intresserad. Ärligt talat beror det lite på vad du ska ha för den eftersom jag fortfarande inte riktigt vet om detta är en sysselsättning för mig i långa loppet. Jag befinner mig fortfarande i "prova-på-stadiet" så att säga ;)

Du får höra av dig i så fall.

2009-08-06 @ 17:00:43
URL: http://pillao.blogg.se/
Postat av: C Hansson

Naturligtvis får du den. Den är helt gratis.Du kan bara komma bort och hämta den.

2009-08-06 @ 18:18:55
Postat av: hgjfh

hgdh

2009-08-07 @ 09:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0