Spinning

Ikväll är det spinning som gäller och jag har laddat mentalt hela dagen för att inte hitta några ursäkter till att slinka undan.
Egentligen tycker jag att det ska bli ganska kul att testa det igen. Jag gjorde det ju för några år sedan men då var det ju halvt hysteriskt (jag var där var och varannan dag) och jag blev mätt på det.
Spinningskor har jag så dem har jag plockat fram och dammat av. Det värsta är att jag inte riktigt minns hur man spänner fast sig.....eller kommer loss för den delen....men det löser väl sig ;-)

Första gången jag testade spinning höll jag på att ramla av cykeln efter passet och kräkas på golvet. Jag har aldrig känt mig så snurrig - pga fysisk aktivitet. Jag rusade ut från lokalen och in i omklädningsrummet för att där lägga mig raklång på en av bänkarna. Om någon kommit in där då så hade de ju undrat vad jag höll på med. Det var en nära-döden-upplevelse!!!
Pinsamt att ligga där så jag tvingade tillslut mig ut därifrån och in i spinninglokalen igen. De andra tittade lite konstigt på mig men jag låtsades bara att jag hade fyllt på min vattenflaska *hehe*

Måtte det gå bättre idag!

Kommentarer
Postat av: Tanja

Jag kommer tyvärr att få erkänna att jag inte sprungit idag och jag har dessutom en dålig ursäkt men en sann sådan. Jag har städat hela huset och tvättat hela dagen. Jimi vattnade i trädgården när han kom hem. Nu visar det sig att vi gjort slut på vattnet och man vill ju ta en dusch efter ett löppass. Därför får jag ställa in och ta det imorgon istället efter zonterapi och jobb.

Kram

2009-08-31 @ 19:54:22
URL: http://www.kezodouglas.se
Postat av: Pilla

OK, du är ursäktad ;-) för missat träningspass.

Klart man vill kunna ta en dusch efteråt :-)

Imorgon blir det paus såvida det inte räknas att sitta vid en fotbollsplan och titta på när ens barn tränar fotboll? ;-)

Jag befinner mig i alla fall i sportslig miljö - det är väl inte så illa?

2009-08-31 @ 20:50:57
URL: http://pillao.blogg.se/
Postat av: Tanja

Man kanske blir inspirerad när man sitter vid sidan om. Jag kände mig så in i norden på hugget idag för en löparrunda. Nu är det FÖR mörkt för mig att ta en runda. Tänkte annars att jag kunde duscha på jobbet. Jaja, det får bli i morgon.

Kram

2009-08-31 @ 21:18:30
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0