Doktorn sa.....

Martin och Erik har kommit hem från doktorn - som sa det som vi egentligen förutspådde - ett virus och det kommer att försvinna så småningom. Ingen penicillin alltså vilket egentligen känns ganska skönt. Doktorn tyckte iofs att febern hållt i sig ganska länge men det var bara att "härda ut"......

När de ändå var där passade de på att kolla näsan också. Han kunde se ärrbildningar och ville att vi skulle kontakta de som etsat hans näsa så att de fick kolla upp det igen.
Det lustiga var att Erik fick näsblod precis när de börjader prata om det.

Vi fick en del nya tips på hur vi skulle kunna få stopp på flödet. Men om de funkar mitt i natten (då det oftast inträffar) tja, det återstår väl att se.
Man skulle inte hålla papper för näsan utan låta det rinna/droppa (funkar ju sådär om man sitter i sängen mitt i natten....) för att det skulle komma in luft i näsan. Då skulle det stoppa av sig själv efter 4-5 minuter.

Det låter väldigt bra men om man har en yrvaken, trött kille som får näsblod mitt i natten och där det inte bara "droppar" utan mer eller mindre pulserar ut blod - ja, då är det nog inte så lätt att få honom att förstå och accepetera att det bara ska få "rinna på".

Kommentarer
Postat av: ka

om du har tråkigt någongång så kan du titta in på våran blogg. HTTP://INGOD.BLOGG.SE videobloggen med bara oseriösa inlägg. HADE BRA

2009-02-07 @ 17:23:52
URL: http://ingod.blogg.se/
Postat av: Lena

Näsblod är vidrigt! Jag hade det ofta när jag väntade Lillen och det enda som hjälpte var en isklamp mot näsan. Men en sådan har man ju inte i hadväskan precis.

Ha en skön kväll!

2009-02-07 @ 18:26:42
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0