"- Ta henne och gör barn!"

Nuförtiden sitter inte Erik framför TV:n utan framför akvariet. Han kan sitta där hur länge som helst och igår hörde jag att han t.o.m. har börjat prata med fiskarna.
Jag smög mig upp för att lyssna vad han sa - blev halvt "förskräckt" och började fundera på vad detta skulle leda till i framtiden..... ;.) *ler

"- Kom igen nu då! Ta henne då! Heja hanen - ta henne och gör barn! Simma fortare! Ni ska ju gifta er - simma ifatt henne och gör barn nu då!"

Ööhhh.....?!
För en icke insatt så klingar inte detta så bra..... Låter som en "light-våldtäktsman"....... och nu snackar vi om min son!!!

Han sitter nu alltså och väntar på att det ska komma yngel och jag har berättat för honom hur det går till och att det kan dröja. Tydligen börjar tålamodet tryta.... efter 2 dagar..... *oups*


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Igår när jag var på Mattisborgen och hälsade på barnen så frågade jag Erik om han hade fått ett akvarium och då berättade han för mig att han tom hade fått fiskar men att de ännu inte hade fått någon mat för man skulle vänta lite så att inte vattnet blev dåligt. Eftersom Erik hade fått så mycket info om fiskar i affäten så frågade jag honom hur det blev fiskabebisar och då berättade han såhär för mig. Mamman lägger sig på botten och gömmer sig bakom algerna och så tar det ett tag så kommer det ut fiskbebisar han sa inget om pappan. Han kanske funderade vidare på det hela tills han kom hem.



Lycka till med era fiskar.

2009-01-22 @ 20:43:29
Postat av: Pilla

Hahaha... :) Det var en ny variant! Den har jag inte hört här hemma. Här hemma sitter han och tittar i akvarieböcker och kan noga visa vilket som är hanarnas "könsorgan".

2009-01-22 @ 22:29:37
URL: http://pillao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0