Denna underbara uppfinning!

Vem behöver sänglampor när det finns pannlampor?! *skratt*
Det är det nya här hemma hos familjen Olofsson..... en trend att ta efter mån tro?

Jag har länge velat ta ett kort på Martin när han ligger där i sängen och läser en av sina hundratals böcker med pannlampan runt huvudet - men där gick tydligen gränsen.... *suck*
Hur som helst så smög jag mig in i sovrummet en kväll när jag visste att han låg och läste och snabb som en indian drog jag fram kameran som västa papparazzin - och klick så var han förevigad!

Han blev dock aningen sur över detta så jag vågade inte sätta in kortet på bloggen. Men nu har det ju gått några veckor och han har lugnat ner sig och ikväll blinkade jag lite extra snällt med ögonen, la huvudet på sned och frågade om det inte var OK att bilden publicerades.....
Suck och stön men jag kunde ana ett OK från honom - och man är väl inte sen på att nappa *hehe*......



 Ibland har det hänt att jag har fått släcka Martins pannlampa eftersom han har en viss tendens till att somna med boken i famnen..... :-)  Då kommer man in där i sovrummet - blir bländad av det starka skenet - undrar varför han inte vänder bort huvudet så att jag slipper få ljusstrålarna rakt i ögonen men inser sedan att han sussar sött..... :-)

Ja, jag ska erkänna att även jag själv använder mig av denna underbara uppfinning..... även i sängen.....


Kommentarer
Postat av: Tanja

Hejsan!

Jag brukar använda pannlampan när jag broderar. Det är som du skrev en väldigt bra uppfinning inte minst här ute i skogen på vinterkvällarna när de fyrbenta ska ut.

Kram

2009-01-05 @ 23:52:04
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0