Projekt sovrum

Idag drar vi igång med ett nytt projekt hemma hos familjen Olofsson..... de som känner oss väl vet att vi är experter på att dra igång med saker..... men sen är det där med att avsluta........ vissa projekt blir liksom hängandes i luften av olika anledningar.

Hur som helst så skulle ju vår nya TV upp på väggen i sovrummet - jag hade ju tänkt att det var snabbt gjort och att jag skulle ligga och zappa mellan kanalerna där för längesen - men ack nej!
Det ena leder till det andra o.s.v. och helt plötsligt så ska det möbleras om och när vi ändå är igång - varför inte ta och måla om hela rummet?!! *SUCK*
Visst har jag drömt om ljusa väggar ett bra tag men kanske inte just nu......

Men nu har det inhandlats färg och alla saker i sovrummet ska ut ur rummet idag!
Martin har tagit kommandot här hemma och är laddad ut i fingerspetsarna! Han håller just nu på med att plocka ner alla böcker från bokhyllan (vilket nog kommer att ta ett bra tag så jag sitter lugnt kvar här och bloggar lite till tror jag.... *hehe*)

Vet inte riktigt hur det här kommer att sluta..... från ett kaos till ett annat.....

Dessutom måste jag packa och duscha hund idag. Imorgon åker nämligen jag och Basti till Göteborg för att bo på hotell under helgen. Vi ska på en stor utställning där och passar på att göra det till en utflykt.
Tina och Lise-lotte ska också med och vi ska dela rum med tre hundar..... intressant att se hur det går......


Kommentarer
Postat av: Tanja

Ska ni åka redan i morgon. Gud vad skönt. Jag måste tyvärr jobba i morgon och kan inte sticka förrän vid 3-3,30. Ja jag vet, det är fortfarande natt. Tjejen som ska följa med mig skulle komma hem till mig idag för att jag skulle kunna visa henne hur man ställer ut en hund om det ev skulle behövas. Har hon kommit, har hon hört av sig? NEJ.

Vi ses på lördag.

Kram

2009-01-01 @ 12:54:11
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0