Bröllop

God kväll!
Sitter här och funderar på var den här dagen tog vägen? Vaknade ca 11.40 och kan inte komma ihåg när jag senast sov så länge. Martin hade smugit upp en timme tidigare men barnen sov fortfarande.
Inte så konstigt att dagen bara försvann kanske? ;-)
Vi kom ju inte hem förrän vid 03-tiden så att det blev sovmorgon var ju inte så konstigt.

Bröllopet.
Ja, vad ska man säga.....mer än att det var hur fint och trevligt som helst! :-)
Annika och Anders var så otroligt vackra och jag tror att jag tog över 400 bilder. Tänker dock vänta med att lägga in några här utan vill låta brudparet vara de första som ögnar igenom dem.
Jag hade ju fått äran att agera bröllopsfotograf och jag hoppades verkligen att det skulle bli något kort som blev någorlunda skapligt. När jag idag har tittat igenom dem så fanns där faktiskt några som jag är riktigt nöjd med! :-)
Ska bli kul att höra brudparets åsikter.

Ellen och Erik var de enda barnen med på bröllopsfesten och jag måste säga att jag tycker att de fixade det kanon. Erik hade med sig en engångskamera som jag hittat här hemma och han var helnöjd. Att det sedan låg fler engångkameror utlagda på borden gjorde ju inte leendet mindre *ler*
Han fotograferade som värsta papparazzin (eller som han själv kallar sig - patziratzi). 

Även om det inte fanns världens bästa dansutrymme så hittade folk ytor vilket bara gjorde det ännu mer mysigt och även Ellen & Erik intog dangolvet och buggade loss. Detta har jag dock fått hårda förhållningsorder om (från Ellen) att jag ABSOLUT INTE får lägga in några bilder på här på bloggen. Jag kan bara berätta att de var jättesöta och duktiga! :-)

Egen privatchaufför hade vi också eftersom James hade ledigt en dag som denna ;-)
Tack till dig Dacke som steg upp (eller du kanske inte hade gått och lagt dig?) och körde ända till Blåherremölla och hämtade oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0