Golf

Jag vet inte riktigt hur det gick till....men....ikväll har jag varit på en golfbana!!!
Det trodde jag aldrig.... i alla fall inte efter förra gången jag besökte en.
Det var ju iofs mååånga år sedan (innan vi fick barn) då Martin var ganska aktiv på golfbanorna och kunde stoltsera med ett mycket lågt handikapp (närmare bestämt 5).
Vi (eller han(?)) tyckte att det kunde vara en kul grej om även jag började spela eftersom våra kompisar spelade och då skulle vi ju kunna spela alla tillsammans. Visst lät det bra?!

Jo, de första gångerna vi var där och slog bollar (Martin har sagt att man absolut inte får säga "skjuta bollar") så gick det väl hyfsat. Sen skulle vi ge oss på korthålsbanan.......
Första hålet gick bra....andra hålet - ja, då hamnade jag i sanden (bunkern, eller vad det nu heter). Man kan väl sammanfatta det som så här: Jag kom aldrig upp därifrån.
Martin försökte pedagogiskt (eller sa jag pedagogiskt? Sorry, det var fel.... enligt mig hade han lagt all sin pedagogik hemma!) att berätta för mig hur jag skulle gå till väga. Det funkade inte alls och det slutade med att jag helt enkelt plockade upp den lilla skitbollen och gick till bilen och väntade där. Aldrig mer - sa jag då! *ler*   Tur att man kan le åt det idag.....det kunde jag inte då!

Även Martins golfande lades lite på is och det är väl egentligen inte förrän nu som golfklubborna har dammats av och fått se lite solljus igen. Nu är det ju så att även barnen har fått upp ögonen för denna aktivitet (tack vare deras farfar som fortfarande spelar) och idag skulle de alltså upp och SLÅ några bollar.

Skulle jag stanna hemma själv och kuckilura? No, no, tror inte det. Jag ville med!
Frågade Martin om man skulle kunna få ta med sig brassestolen och en bok. Snacka om killer-blick!!! Oups! Då skulle jag få sitta minst 100 meter från dem och de skulle inte kännas vid mig om någon frågade dem om mig. Nähä..... då sitter jag väl direkt på marken då! *hrrmmm*

Blev lite sugen och testade att SLÅ några bollar - det var riktigt kul faktiskt! :-) Tror nog att jag får ta med mig familjen dit fler kvällar!






Först boll och sedan jord..... tydligen skulle det vara bra...... fattar ingenting?!


Inte alltid lätt att få bollen att ligga stilla..... :-)




Blivande golftalanger?




Tja, också ett användningsområde till korgarna *skratt*






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0