"- Jag mår illa!"

Lördag.
Egentligen borde det finnas all tid i världen för att lägga upp inlägg efter inlägg här på bloggen men om jag ska vara ärlig så har jag prioriterat min tid med något helt annat......... slappat och kelat med lillkillen.
Han är inte alls på humör och har tillbringat mestadels av dagen i sängen med rosiga kinder och het panna.

Tidigt, tidigt i morse blev vi väckta av att han säger att han mår illa.
Ni vet ju hur jag är..... innan den blinde har lokaliserat sina glasögon och orienterat sig någerlunda så har Martin (faktiskt!) redan hunnit trolla fram en spann (vad nu den gjorde i sovrummet?!). Resten kan ni säkert räkna ut själva.......

Det var bara en gång och kanske var det så att han ätit något olämpligt men det blev i alla fall inget mer. Framåt lunch kom sedan febern som ett brev på posten. Tjoho... så steg graderna upp i skyn och landade sådär strax över 39°C!!!

Sen har han i stort sett sovit hela dagen. Som mamma tyckte jag att jag skulle vara "lojal" *hehe* och sova med honom. Martin förstod aldrig den där sympatin.... han undrade när jag tänkte stiga upp.....? Va?! ;-)

Barnkalaset på Andy´s imorgon blir alltså inställt och vi har nu ringt runt till i stort sett alla barn och berättat att kalaset skjuts framåt en vecka........ en EVIGHET enligt Erik! Stackaren, han har verkligen haft otur med sina kalas det här året! :-(

Kommentarer
Postat av: Anonym

hoppas kvällen blir bra :)

2009-03-14 @ 18:04:17
URL: http://annaelisabethlinde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0