ERIK 6 ÅR!!!

GRATTIS ERIK!!!!
Idag fyller lillkillen 6 år och det har han haft nedräkning till sen flera månader tillbaka. Han har planerat och längtat och nu är vi alltså här! :-)
Sen händer det som ingen kan rå för eller förutspå....... sjukdom.....

Martin steg upp i natt vid 02-tiden och klagade över illamående.
"-Oh no...." tänker man då, sen tänker man inte så mycket mer ( inte jag i alla fall) eftersom det är mitt i natten och man somnar om igen.

I morse vaknade jag och insåg att Martin var försvunnen...... smyger ner och upptäcker honom i soffan. Jodå.... visst är han dålig! Frågan är ju nu om det är något han ätit eller om det faktiskt är någon maginfluensa. Vad har vi andra att vänta?!

Det blir jag och Ellen som med skönsång ska väcka Erik.... tja, väcka och väcka..... han ligger ju och väntar på oss - blundar men med ett gigantiskt leende i ansiktet - ovetandes om att kalaset kommer att bli inställt.

Han tar det som jag hoppas...... förstår och accepterar. Han konstaterar enkelt att vi får skjuta på kalaset tills pappa blivit frisk. Istället ska nu jag och barnen aktivera oss enligt Eriks önskemål och hade han fått bestämma helt ut så hade vi hunnit med tusen saker på en eftermiddag.......
Nu blev det badhuset........ för min och Ellens del för andra dagen i rad.......
Sen ska Ellen på Laserdome-kalas och jag och Erik får roa oss på egen hand.

Kommentarer
Postat av: Maria

GRATTIS Erik och krya på dig, Martin.

2009-03-01 @ 12:07:46
Postat av: M

GRATTIS Erik och hoppas att pappa Martin mycket snart är på benen igen. Vilken extrem otur ni har haft med sjukdomar det nya året!

2009-03-01 @ 12:31:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0