För 2 år sedan.....

Satt och tittade på gamla kort och upptäckte de här......





Stackaren.....
Det är ganska exakt 2 år sedan nu och jag måste säga att ärret han fick efter stygnen syns knappt alls. Det är bara när det är riktigt kallt ute som det kan synas lite då det blir lite rosa.

Han trillade rakt på stentrappan som gjorde ett ganska djupt jack i kinden.
Vi körde in med honom till sjukhuset och det blödde ganska kraftigt så det såg nog ganska groteskt ut när Martin bar in honom i famnen med en kökshandduk på kinden som var alldeles blodig. Dessutom var det blod överallt på kläderna.

Inne på akuten tyckte de att vi skulle ta en nummerlapp och sätta oss i väntsalen med en gapskrikande och blödande unge...... ööhhhh.... hur tänkte ni nu?!
Blev förbannade och både jag och Martin hade huvudena halvt instuckna i den lilla luckan i receptionen och säga vad man vill men det hjälpte ;-).
Strax kom det en sköterska och hon hann bara ta bort handduken sen konstaterade hon att det skulle sys direkt. Snabba ryck när det väl gäller!

Erik skrek som en stucken gris när de gav honom bedövningssprutan om och om igen..... men sen somnade han av utmattning när de väl sydde. Det bästa (tyckte han) var att han fick en isglass efteråt av sköterskan :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0