Malmö

Tjoho vilken dag det var varit!
Väckarklockan ringde tidigt och jag har tydligen snoozat halvt i sömnen.
Har varit ganska lugn inför dagens utmaning men i bilen hann jag stressa upp mig en aning och övertalade Tina till att köra sista biten så att jag skulle hinna "panik-plugga" de sista milen. Precis som om det skulle hjälpa.......

Tog mig till uppsamlingsplatsen och hittade mina "mentorer" som skulle handleda mig idag. Trevliga typer :-)
Man fick plocka på sig lite dricka och matproviant och där fanns alla möjliga sorters drickor, kakor, godis och mackor. Dessutom bjöd de på lunch efteråt med då var jag så himla mätt efter allt småätande så jag orkade knappt.

Det har verkligen varit en superkul dag i Malmö och jag har fått öva och studera. Jättekul! :-)
Hade gärna åkt dit imorgon också men nu ska ju Eriks barnkalas äntligen gå av stapeln så då går naturligtvis det i första hand.

Idag fick jag möjligheten att lära mig lite mer om de belgiska vallhundarna och om korthårig collie. Får se vad det blir för raser nästa gång.

I setterringen var det tufft. Domaren kastade ut 2:or till höger och vänster och nu i efterhand är jag glad att jag inte anmälde Basti.
Tanja kom dit med bara Douglas och var en av de få som lyckades få en 1:a. Dessutom hade hon en överraskning till mig...... :-) Tusen tack min vän!
Jag fick nämligen en sorts läppbalsam av Aloe Vera som flera stycken har rekommenderat men som jag inte vetat var jag skulle få tag på. Jag är redan helt såld på det.... det är kanon! Tack, tack, tack!!! :-)

När vi skulle köra hem var jag så in i döden trött att ögonen gick i kors och Tina erbjöd sig att köra. Hon förstod nog vilken trafikfara jag skulle vara.... och dessutom var det ett virrvarr bland vägarna i Malmö eftersom de stängt av en del och man fick hitta nya vägar för att ta sig ut.

Kommentarer
Postat av: Tanja

Det var så lite så. Klart du ska ha ett likadant läppbalm som jag har. Det är bara bäst.

Man kan lugnt säga att jag är glad över Douglas 1:a. Jag är alltid nervös på utställningar men jag har nog aldrig varit så nervös förr som jag var idag. Jag skakade, illamånde och yrsel. Då är man jäkligt glad över en 1:a även om det inte blev mer än så.

Kram

2009-03-21 @ 22:02:47
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0