Min dag

Barnen har gått och lagt sig och lugnet sprider sig på nedervåningen. Den ende som rör på sig är "James" som hänger tvätt.... ;-)
Idag har det varit en sån där vanlig dag.... ni vet..... som bara rullar på utan att något särskilt händer.
Sluta jobbet...... hämta barnen - fast idag var det iofs bara Erik eftersom Ellen följde med Elina hem....... en kort koppelpromenad med Basti och Bozze :-).........långrunda med Tina....... middag........och nu har jag alltså landat här framför datorn.

Hur har er dag varit?


Kommentarer
Postat av: Margret

Här hos oss i Smålands-skogarna har det varit en helt vanlig dag förutom att jag titt som tätt varit inne på min dator. Jag kollar min mail ofta pga att jag väntar på Kurt´s ägare skall bekräfta att hon har fått brevet som jag skickade för drygt två veckor sedan: Julia skall skriva under att hon är ägare till Kurt. Det är bara en liten underskrift som fattas!

Jag har trimmat bakdelen på Astid :-) Att en hund kan se ut som om den har tagit ett gyttje-bad varje gång den bara har varit ute en liten stund beskriver nog hur det ser ut här hos oss.

Utöver det så funderar jag på om jag vågar skicka ett mail till Tina med en förfrågan om hon vill visa mitt lilla spöke i Malmö.



Bamse-kramar från oss här uppe i ett lerigt Småland.

2009-03-11 @ 21:53:31
URL: http://www.vidjoels.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0