Sover ni hårt?

God morgon!
Lördag morgon och i vanliga fall brukar jag ju agera "simfröken" på lördagmorgnarna. Så är inte fallet idag. Martin tar den rollen idag och jag ska hämta Erik om någon timme istället.
Han har ju sovit över hos en kompis för första gången och med facit i hand så verkar det ju ha funkat. Vi har i alla fall inte hört att telefonen har ringt i natt....... visserligen var vi ganska trötta men nog måste man väl ha vaknat av en ringsignal?! Tja, kanske inte jag..... men nog borde väl Martin ha vaknat?! :-P

Fast det är klart........ han sover också ganska hårt.......
Vi kan backa bakåt i tiden......
Jag hade varit på fest och kom hem ganska sent på natten. Självklart sov Martin - som en stock! Vet inte riktigt hur det var - om jag hade glömt nyckel eller om han glömt lägga ut till mig - men där stod jag i alla fall.... utelåst. Ställde mig under sovrumsfönstret och försökte kasta kottar på rutan - först försiktigt - men efter en stund när tålamodet började försvinna så kan jag ärligt erkänna att jag inte längre brydde mig om att kasta "lätt"!!!
Efter 10 minuter var jag både förbannad och lite hysterisk...... nu kastade jag vad jag kom åt - pinnar, kottar, små stenar, leksaker....... till ingen nytta! Martin sov......!
Ringde in från min mobil fler gånger men det hörde han inte. Började ropa på honom men inte heller det gav någon effekt. Nu började jag leta efter en stege så att jag kunde klättra upp och banka på rutan istället. Grannen hade en men jag visste inte riktigt var hon förvarade den.
Min sista lösning var att promenera hem till min pappa och försöka väcka honom så att jag kunde sova där istället. Pengarna var slut så jag kunde inte åka buss...... DÅ... helt plötsligt tänds lamporna i sovrummet och zombien vaknar till liv!

Kommentarer
Postat av: Lena

Själv så sover jag väldigt lätt, vaknar i princip av en fis eller så ;-)

Minns får mååånga år sedan. Hade varit ute och festat och X:et och alla barn sov. Ingen nyckel, ville inte väcka de som sov. Slutade med att X:et hittade mig i hammocken på morgonen. Fast han trodde inte att jag inte ville väcka dom, utan anklagade mig för att vara alltför full istället...ja ja... ;-)

Kram

2009-03-07 @ 11:37:27
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0