Hur kunde detta hända?!

Jag vet inte riktigt hur det gick till....men på några sekunder så hade jag tagit på mig att bli lagledare/lagkapten för fotbollsmorsorna och ska om några veckor spela fotbollsmatch mot barnen (Eriks lag) på deras avslutningsträning. HALLÅ?! Jag...(?) spela fotboll?! Ööhhh..... nu blev det nog något fel här...! Jag som inte har minsta tillstymmelse till bollkänsla.....hur ska detta gå?!
Jag undrade vad pappornas uppgift var.... men fick till svar att de skulle sköta grillarna och lite sånt. Jag undrar fortfarande vad "och lite sånt" betyder...?
Martin höll på att garva ihjäl sig när jag försiktigt försökte förklara vilket klister jag hamnat i. För en gångs skull ville man verka vara en engagerad morsa.... inget fel om de trodde att man var en aningen sportig också....men detta gick helt överstyr...! *suck* Min glappande, snabba käft!!!! *arrrgh*

Så nu har jag fått ragga morsor på löpande band så att jag inte ska behöva stå ensam inne på planen. Vissa tänker jag dock inte ens fråga....de är helt enkelt självskrivna...typ du då Jossan. Även om du befinner dig i Stockholm just nu så tro inte att du kommer undan! 

Förresten....är det inte skillnad på lagledare och lagkapten?! Visst sa han väl att jag skulle vara lagledare? Jo...så måste det ha varit! :-) Ha.....då blir min uppgift ganska enkel......serva med vattenflaskor och stå och heja på mitt mamma-lag! Bra va?! :-) 

Kommentarer
Postat av: Tanja

Bli inte chockad om det finns en bekant person i publiken. Fast det är bara om du ska spela själv. Det var ju ett tag sedan jag la ut något på Youtube :-)

Kram

2009-05-29 @ 19:36:11
URL: http://www.kezodouglas.se
Postat av: Pilla

Hahaha.... :)

Jag håller mig till vattenflaskorna!

2009-05-29 @ 19:50:21
URL: http://pillao.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Är det nu på tisdag den 2 juni som du skall vara lagledare?

2009-05-31 @ 20:57:24
Postat av: Pilla

Tänk inte ens tanken!!!

Jag tänker INTE berätta när det är dags....bara efteråt skratt

2009-05-31 @ 21:44:32
URL: http://pillao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0