Jag hann!

Började med mina utvecklingssamtal idag men det var en mjukstart - bara två stycken. Dessutom var de tidiga så vi blev klara i ganska god tid vilket innebar att jag hann ta bussen in till badhuset och vara med på Ellen & Eriks simskola :-)

Egentligen var det ju Martins tur att ta över den här aktiviteten nu men nu har man ju vant sig och jag vill ju fortsätta se och följa mina barns framsteg i bassängen.
Det har verkligen hänt otroligt mycket på bara 6 tillfällen (5 för Eriks del). Att Ellen simmar under vatten, gör bomben när hon hoppar i bassängen och kastar sig som värsta delfinen.....ja det är helt underbart att se med tanke på hur vattenrädd hon varit tidigare.
Hon vägrade gå nära den lilla vattenbanan för plastbåtarna på dagis, vägrade bada i badkaret utan hon fick sitta i vasken och vi fick hälla vatten försiktigt på huvudet med ett glas o.s.v.

Efter simskolan skulle vi bara hem och hämta picknickkorgen för att sedan ta oss till dagis. Där var det öppet hus med Vernissage och sedan familjefika på gården. Jag skulle komma dit senare eftersom jag först hade ett annat ärende att fixa men när jag kom hem igen så insåg jag att det knappt var lönt så jag stannade hemma och började repetitions-plugga inför helgens praktik. Hjälp vad man glömmer snabbt! Roligt men svårt!

Nu sitter jag här och väntar på övriga i familjen - de kommer vilken sekund som helst. Då ska barnen in i duschen, pussas god natt och sedan blir det till att fortsätta kvällen med lite jobbgrejer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0