Simskola och fotbollsträning

Imorgon blir det en hektisk dag. Ellen ska börja sin simskola och när den slutar så har vi en kvart på oss innan Eriks fotbollsträning börjar. Kan ni se hur den ekvationen ska gå ihop? Njae.... inte jag heller om jag ska vara ärlig. Har förberett Ellen på att det är turbofart som gäller så fort de klivit upp ur bassängen och sen har jag förberett Erik på att han kommer att bli aningen sen till träningen och att det bara är till att "gilla läget".

Onsdagen kommer att se ungefär likadan ut - skillnaden är att det är Ellen som ska träna fotboll då. Att skippa fotbollen är ju iofs ett alternativ men med tanke på att båda älskar sin fotbollsträning så är ingen särskilt pigg på det utan då stressar man hellre som skållade illrar och ser sin mamma få halvt hjärtstopp....! ;-)

Jaja..... allt löser sig! Jag ser detta som en övning då nästa vecka kommer att se likadan ut men sen har Martin gjort sina utvecklingssamtal och kan börja ta över ansvaret som chaufför och jag kan börja med mina utvecklingssamtal istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0