Tjejhelg

Hej på er! Tänk.... en hel helg utan bloggande.... känns lite märkligt men ibland måste man ju lägga in lite "semester" :-)
I fredags lät jag som en hes tupp i kombination med täppt näsa...... men till Göteborg skulle jag och tur var väl det!
Vi (Jossan, Linda och jag) körde upp på eftermiddagen och kom fram till Magda före Lotta och Maria (som tagit tåget från Stockholm). Fredagskvällen gick åt att bara ta det lugnt, sitta och snacka om allt som hänt sedan sist vi träffades, äta gott och dricka lite vin - hur mysigt som helst :-)

Lördagen skulle vi sedan tillbringa på........ håll i er......... GE-KÅS i Ullared!!! Vi och alla andra tusen som tyckte det var en lämplig dag att shoppa loss ;-)
Att hålla ihop alla sex var ju omöjligt så vi bestämde träffpunkt vid bindorna *skratt* varje timme :-)
Lite av varje smög sig ner i kundvagnen och vi var ganska nöjda när vi körde tillbaka till Magda.
Vi åt jättegod middag och efteråt blev vi ganska slöa och låg utslagna i soffan under filtar. Mysigt! :-)

Vi skojade på kvällen om att vi skulle köra inom Ge-Kås igen på hemvägen till Kristianstad för att kompletteringshandla.... lite komiskt med tanke på att jag skojat lite om några som hyrt stuga och tillbringat TVÅ dagar på Ge-Kås...som om inte en dag räckte!
Men vi tyckte nog inte att vuxenpoängen räckte med bara ett besök så vi tog en sväng inom där på vägen hem också och fyllde våra korgar med "bra-att-ha-saker" *haha*

Alltid lika kul att träffa "tjejmaffian" - kram till er allihop! :-)

Kommentarer
Postat av: Lena

Hahaha, det har jag gjort, hyrt stuga i Ullared och gått två dagar och shoppat. Och då bor jag ändå bara drygt 1½ timme bort . Vuxen eller korkad??? ;-)



Kram

2009-05-11 @ 17:36:19
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0