Vad skulle de äta?

Vi åt lunch med Hee Sun och nu skulle det "roliga" alltså börja....... att hitta mat som Ellen och Erik skulle kunna tänka sig att äta.
På planet blev det inte mycket reda med det...... middagen var så stark att det brann i munnen på mig. Den där Mexicanapizzan med jalapenos och chili som jag åt häromdagen kunde slänga sig i väggen i jämförelse med detta.

Alltså åt de ris........
Till frukost var det bulle och något annat "konstigt" vilket innebar att det för deras del bara blev bulle......

Nu var båda barnen ganska låga av trötthet och energi så det gällde att hitta något vi kunde trycka i dem. Ellen valde nudlar och Erik den exotiska rätten - pizzaslice *skratt*

Hee Sun insisterade på att betala och köpte då också till några smårätter som jag nu inte kommer ihåg namnet på. Det var i alla fall en stor klump av friterad lök, morot, potatis osv. Sen köpte hon också friterade räkor. Jo, det kunde hon ju försöka få i barnen....... *hrrmm*
Ellen förvånade mig idag och har hunnit testa både det ena och det andra. Hon käkade friterad räka men iofs var det mest av frityren och inte så mycket av själva räkan...... men on testade ju ialla fall! :-)

Sen köpte Hee Sun en variant av all den street food som säljs på gatorna här. Jag gillade dessa små runda läckerheter men det gjorde inte barnen..... fast jag är glad att de testade :-)


Lunchdags


Ellens mat. Hon var den enda av oss som tog koreansk mat!


Erik hade mycket spring i benen och sprang och kastade mynt i önskedammen
vid restaurangen.


Ellen äter friterad räka!!!! (Minus räkan....)


Ellen och Hee Sun fann varandra direkt och Ellen fick användning av sin
inlärda engelska.


Äntligen har Erik hittat en kompis att spexa med vid fotograferingsdags.

Kommentarer
Postat av: Tanja

Det ser inte ut som om det skulle gå någon nöd på er. Skönt att se. Fortsätt i den stilen. Jag kommer som vanligt att sitta som fastklistrad vid datorn och föja er resa.

Kram på er

2009-10-26 @ 11:38:53
URL: http://www.kezodouglas.se
Postat av: Herman

Hej Erik! Har du det bra? Är det kul i Korea? Har du sett något häftigt? Jag hade också valt att äta pizza - Ellens mat så INTE god ut! Kram Herman

2009-10-26 @ 18:09:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0