En station bort

Nu tog vi tunnelbanan till Coex så att barnen kunde få sin traditionella hamburgare *hrmm*
När de satt där och åt planerade vi att vi skulle ta tunnelbanan tillbaka men åka lite längre och hoppa av en station längre bort. Man måste ju utforska, eller hur?

När vi kom upp från underjorden så öppnade sig världens neonljus med blinkande skyltar och hus till höger, vänster och upp och ner. Det var rena rama julgransbelysningen överallt!
Vi började promenera och efter ca 10 minuter så förstod jag att vi hade valt den station dit man åkte om man ville ta sig ett glas efter jobbet. Överallt annonserades det om pubar och barer med den ena blinkande skylten värre och större än den andra.

För att komma ihåg vägen tillbaka till stationen så försökte jag ta fäste på och memorera en byggnad eller en särskild skylt men det var ju till att vara blåögd.... *suck*
Överallt blinkade det och alla koreanska tecken ser ju likadana ut i mina ögon sett så vi gick där lite på känsla.... *hehe*

Jaja, det värsta som hade kunnat hända var ju att vi skulle få haffa en taxi istället för att ta tunnelbanan tillbaka och det skulle väl inte vara hela världen. Men nu ville Erik tvunget ta tunnelbanan för han skulle spana efter en särskild försäljare som suttit i trappen och sålt lite ditt & datt - bl.a en snurra som lyste i olika färger. Tyvärr var han inte där ikväll.

Barnen var riktigt trötta efter vårt lilla äventyr och vi fick pausa på en bänk.
Själv passade jag på att köpa med mig nudlar hem och åt min middag på rummet *gott*






Kommentarer
Postat av: Jossan

Det känns jätte tryggt att du går på "känsla" när du går i en miljonstad - för du är ju känd för ditt lokalsinne. Det var inte sååå lämge som du gick vilse och då var Basti med.... Vem ska hitta dig denna gång ? :-)

2009-10-29 @ 20:50:04
Postat av: Pilla

Hahaha :-)

Nej, det är ju sant :-)

2009-10-30 @ 01:10:03
URL: http://pillao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0